Американско издание представя вила между Балчик и Албена за над 755 хил.

Sep 10th, 2014 | От | Category: В РЕГИОНА

Статия от рубриката на американското изда-ние “На лов за жилище в…“ е посветена на Бъл-гария. В материала се представя крайбрежна вила между Албена и Балчик, която се прода-ва срещу 755 260 долара, съобщи БТА.

Британците се завръ-щат като сериозен играч на пазара на жилища. Това обяснява пред New York Times Полина Стой-кова, главен оперативен мениджър на базирана-та в София агенция Bulgarian Properties. По ду-мите  й британските ку-пувачи, които доприне-соха за надуването на имотния балон у нас в периода от 2000 до 2008 г., изчезнаха в голяма сте-пен след 2008 г. Оттогава те са заменени основно от руснаци и украинци. 7Тази година обаче бри-танските купувачи се завръщат към българ-ския пазар, като броят им расте сериозно през последните два месеца, обяснява Стойкова. По думите й този тренд се очаква да продължи и в следващите месеци, съ-общава още БТА.

В момента руснаците продължават да са най-голямата група купу-вачи на имоти у нас, отбелязва изданието. Освен тях купувачи са още хората от Западна Европа, Украйна, Сканди-навските страни , САЩ, Канада и Австралия.

dobrich.topnovini.bg

 

 

Коментарите са затворени.