За три плажа в област Добрич договорите за наем са удължени

Feb 18th, 2017 | От | Category: Актуални

Три анекса за удължаване на договорите за наем на морски плажове са подписани през 2016 г. – „Балчик – централен“, „Нов плаж Балчик“ и „Иканталъка 1“. Това става ясно от годишния отчет за работата на областния управител Детелина Николова.

Организирани и извършени са процедури по предаване на наематели на обекти изключителна държавна собственост – морски плажове „Божурец – Топола 2“, „Балчик – Двореца“ и „Кранево -Международен детски лагер“. Извършени са проверки относно изпълнението на задълженията по договорите на наемателите на морски плажове, отдадени под наем от Областния управител на област Добрич.„Балчик – централен“, „Нов плаж Балчик“ и „Иканталъка 1“. Това става ясно от годишния отчет за работата на областния управител Детелина Николова.

Организирани и извършени са процедури по предаване на наематели на обекти изключителна държавна собственост – морски плажове „Божурец – Топола 2“, „Балчик – Двореца“ и „Кранево -Международен детски лагер“. Извършени са проверки относно изпълнението на задълженията по договорите на наемателите на морски плажове, отдадени под наем от Областния управител на област Добрич.

Станислава КРЪСТЕВА

Коментарите са затворени.