Хороскоп

Dec 5th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Нова придобивка ще промени отношението ви към съществуващ проблем. Ще погледнете по нов начин на делата си и ще търсите повече възможности за реализация. Останете си добри и сърдечни. Доверието, което сте изградили ще ви помогне по-лесно да вземате решения и да вървите напред.

ТЕЛЕЦ – Няма място за излишни притеснения, ще трябва да работите усърдно, ако искате да запазите нивото, на което сте сега. Предстоят ви неотложни ангажименти. Дава ви се да имате професионални и лични привилегии, стига да отговорите на изискванията, които живота налага пред вас.

БЛИЗНАЦИ – Работата ви днес ще върви с променлив успех. Вие обаче съвсем не се отказвате от намеренията си, тъй като вярвате че сте в състояние да изпълните плановете си. На ваша страна са колегите ви, които ще се опитат да ви съдействат във всеки момент, в който се нуждаете от тях.

РАК – Този ден ще ви срещне с различни хора и ситуации. Имате възможността да научите много за нещо, с което смятате да се захванете. Пестете усилията си все пак, тъй като много скоро ще ви се наложи да приложите наяве идеите си. Предстои ви пътуване, което също е свързано с нови изживявания и получаване на ценна информация.

ЛЪВ – Срещате пълно разбиране от страна на партньорите си. Едва ли ще им е проблем да поемат ангажимента ви. Разполагате с необходимото ви време. Може би привечер ще имате възможност да прекарате известно време в компанията на привлекателна за вас личност. Прекомерното ви самочувствие може да ви направи лоша услуга и да пропуснете отличен шанс.

ДЕВА – Отдавате голямо значение на професионалната си заетост и с право. От днешните ви срещи ще зависят доходите ви, което ви прави още по-отговорни. Благодарение и на добрата ви организация, ще повишите ефективността на труда си и ще подобрите климата сред колегите си и в къщи.

ВЕЗНИ – Финансови успехи или други придобивки ще ви изпълнят с енергия и добри намерения. Със самочувствие и желание ще се посветите на задачите си, очакванията ви са основателни. Предстои ви повишение или друга заслужено добра вест, която ще превърне вечерта ви в празник.

СКОРПИОН – Ще получите развитие в служебната ви заетост, което ще ускори темпото, независимо от нагласата ви към него. В личен план е възможно да се почувствате самотни, нечие отсъствие ще ви натъжи или други мисли могат да ви създадат объркване.

СТРЕЛЕЦ – Днес ще имате поводи да сте доволни от себе си. Бързи сделки ще подобрят финансите и ще можете да се издължите на когото трябва. Близките ще ви помогнат по-добре да се ориентирате в желанията им.

КОЗИРОГ – Давайте обещания, които можете да изпълните. Не се претоварвайте с ангажименти, които надхвърлят възможностите ви. Контактите ви днес ще бъдат особено ползотворни, дори ще срещнете интересна личност от противоположния пол, която ще ви развълнува.

ВОДОЛЕЙ – Денят е особено подходящ за онези от вас, които чакат удобен момент за действие. Едва ли си струва да отлагате повече изпълнението на намеренията си, а и дори да срещнете трудности, те ще ви бъдат полезни. Оставете настрана въпрос, който в настоящия момент ви е трудно да разрешите.

РИБИ – Възможно е днес част от вас да се чувстват объркани и дори отчаяни от професионална несполука. В никакъв случай не се отдавайте на униние, тъй като ви предстоят немалко успехи, които трябва да извоювате. Въоръжете се с търпение и настойчиво следвайте целите си

Оставете коментар