Турските авиолинии пуснаха видеоклип за голф турнира край Балчик

Nov 23rd, 2016 | От | Category: В РЕГИОНА

28ba94bf9ab8762af2a9d574398097b4Авиокомпания “Турски авиолинии” пусна видеоклип за турнира на компанията на голф игрище “Лайтхаус” край Балчик. Състезанието проведоха 77 участници от страната и чужбина като българска част от световните серии за аматьори в навечерие на финала в Белек. Той завърши през ноември в Турция.

Филмът представя отначало Варна с чудесни и впечатляващи кадри от морската гара, катедралата, морската градина. После камерата ни отнася над Балчик и на игрище “Лайтахаус”. Там виждаме готвач от турските авиолинии да кани играчите в клубната къща да опитат, приготвена от него храна. После следват кадри от тренировъчното игрище, където загряват състезателите. Операторът включва начални удари при старта на състезанието и моменти от игра по трасето.

Мениджърката на голф комплекса “Лайтхаус” г-жа Кристина Коева разказва пред камерата за чудесната възможност курортът да е домакин на такъв авторитетен турнир. Представителят на “Турски авиолинии” във Варна г-н Алпер Кашъкчъ запознава развълнувано зрителите с условията за игра и отдих по българското Черноморие.

Своите впечатления от турнира споделят голфъри от различни страни като

французина Лагард, варненския голф играч Светослав Станиславов,

швейцареца Щефан Ебнер и др.

Кадри представят награждаване на победителя Богдан Грегореску в клубната къща на “Лайтхаус”, спечелил българската серия с 43 точки.

Видеоклипът представя и награждаването в Белек на най-голямото корпоративно състезание в света. То обхваща 100 турнира в 61 държави. Победителите от отделните турнири се състезаваха на финала в Турция. Първи в Белек със 73 точки стана американецът Томас Бъкли, победител от турнира във Вашингтон. На точка след него остана първенецът от състезанието в Дъблин, следван също на точка по-малко от шампиона във Франкфурт.

Филмчето за голф турнира на турските авиолинии край Балчик завършва с романтични кадри от нощна Варна.

Румен Тодоров

Оставете коментар