Голф игрище и хотел на мястото на Управлението предвижда програмата на Албена

Nov 5th, 2016 | От | Category: В РЕГИОНА

albena_beachИнвестиционните намерения на ръководството на „Албена” в дългосрочен план предвиждат през есента 2017 г. да започне ремонт на търговския център с надстрояването на 68 петзвездни студия т.нар. базар Север, съобщи изпълнителният директор на компанията Красимир Станев. Заложена е пълна реконструкция на хотел „Елица” с изграждане на нов ресторант и на още едно малко хотелско тяло. Пълна реконструкция с още едно тяло е предвидена и за хотел „Арабела бийч”.

До три години трябва да започне истинската реконструкция на хотел „Добруджа”, изграждането на хотел „Кардам”, превръщането на сегашното управление в модерен  хотел.

Заложено е и изграждането пред него на летен театър на голямата тревна площ пред Управлението. „Там тази година там се проведоха доста концерти, което ни даде основание да  засилим работите по превръщането му в място, където гостите вечер ще могат да се наслаждават на културни програми от всякакво естество. За целта ще построим нова постоянна сцена с озвучаване и осветление”, каза Красимир Станев.

Предвижда се също реконструкция на боулинг залата. Ще започне проектиране на голф игрище в района на Долината.

През 2017 г. „Албена” ще работи за първи път с немски туроператор на конен туризъм. С него подработваме нов център да конен спорт в района на голф игрището. Там предвиждаме да се изгради голям тенис център, анимационно площадки и риъл естейт, посочи Станев.

Оставете коментар