Хороскоп

Nov 5th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива.

ТЕЛЕЦ – Не се поддавайте на нечие желание да ви въвлече сплетни и интриги. Запазете достойнството си и покажете, че стоите над подобни натоварващи сетивата ви занимания.

БЛИЗНАЦИ – Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект.

РАК – Ограничете общуванията си с невъзприемчивите около вас хора и се съсредоточете върху собствените си задължения. Така ще си спестите излишни разочарования и неприятности.

ЛЪВ – Можете да завършите всичко, с което сте се захванали, имате сили и потенциал да го направите по най-добрия начин. Резултатите ще потвърдят очакванията ви и с тях ще поставите начало на нов, по-силен период.

ДЕВА – Нуждата от глътка отдих ще ви накара да потърсите приятно място за отмора. Направите ли го, ще запазите духа си свеж, а настроението бодро.

ВЕЗНИ – Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас.

СКОРПИОН – С работа над текущите ви задачи ще премине по-голямата част от деня за повечето от вас. Отговорностите ви растат, а с тях и напрежението.

СТРЕЛЕЦ – Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки.

КОЗИРОГ – Натрупването на проблеми понякога води до сериозни сътресения. Вие сте в състояние да се справите с тях, ако действате последователно и не жалите себе си.

ВОДОЛЕЙ – В добро състояние на духа и с настроение ще подредите приоритетите си. Сред важните за вас са дома и семейството ви. Битова неуредица ще ви накара да предприемете по-решителни стъпки, за да го приключите в срок и добре за всички ви.

РИБИ – Умението ви да прогнозирате събитията ви носи предимство, но и разочарования. Имате цели, които ще следвате, дори и те да не се споделят от обкръжението ви.

Оставете коментар