Хороскоп – 29 септември – 5 октомври

Sep 30th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Част от близкото обкръжение ще ви действа стимулиращо да се развивате, но друга- ще се проявява по-скоро като дразнител, принуждаващ ви да се мобилизирате, да бъдете по-активни, за вземате решения, имащи дългосрочен ефект върху бъдещото ви развитие. Първи сигнали за предстоящи перспективи получавате през настоящата седмица. Обърнете им внимание и вземете мерки още в началото, после ще е по-трудно да влияете или сменяте посоката.

ТЕЛЕЦ – Ако настоящата ви реализация ви удовлетворява, тогава през идните седмици- вие можете да очаквате повишение или поне-морално удовлетворение, нарастване на авторитета ви. Ако не се чувствате на място обаче, тога ви се дава шанс да си потърсите и намерите по-престижна работа, която ще изисква и усвояване на допълнителни знания, преквалификация или пътувания…

БЛИЗНАЦИ – Постепенно навлизате в период, през който можете да се отърсите от обстоятелства, които ви потискат или препятстват успехите и чувството ви за щастие. Първо, тенденцията се поражда на психологическо ниво, а после и на събитийно или пък едновременно, спонтанно, особено за родените в първи деканат на зодия Близнаци.

РАК –Все по-важна и водеща тема в живота ви става вашият дом и семейство, вероятно предстоят да се вземат важни решения в този сектор, като вашият партньор или друга енергична личност ви указва съществено влияние, насочва ви, променя предварителните ви планове…В краен случай-можете да влезете в спорове с близки хора относно бъдещото ви развитие –общо или в частност- имуществени и материални въпроси, местоживеене, благоустройство и т.н.

ЛЪВ – Социалната ви активност се усилва постепенно поради нарастващите ви амбиции или защото трябва да се доказвате повече от обикновено в променена среда на съществуване. Например- сменяте колектива, в който работите или се обновява длъжността ви, ескалира вид конкуренция на работното ви място или сте в ключов период относно реализацията ви.

ДЕВА – Основен акцент в живота ви става материалното ви състояние или чувство за сигурност в един по-общ смисъл. До 04 октомври вие сте в прекрасен период, така че да въздействате положително на финансовото си благополучие, като се опитате да реализирате намеренията си в избраното от вас направление, действате активно, за да осъществите плановете си.

ВЕЗНИ – Основен акцент в живота ви става материалното ви състояние или чувство за сигурност в един по-общ смисъл. До 04 октомври вие сте в прекрасен период, така че да въздействате положително на финансовото си благополучие, като се опитате да реализирате намеренията си в избраното от вас направление, действате активно, за да осъществите плановете си.

СКОРПИОН – До 19 октомври Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля, счита се, че тази планета има свойството да надарява с късмет, да минимизира евентуални трудности, така че те да се преодоляват по-лесно и т.н. Възползвайте се от опеката на Венера, наричана още „малкото щастие”, за да реализирате намеренията си.

СТРЕЛЕЦ – През следващия близо месец популярността ви перманентно ще се усилва, както и шансовете ви да срещнете влиятелни личности, които да подпомагат собствените ви намерения. Тенденцията ще се усети най-силно от родените през първи деканат на зодиака, но и всички останали в различна степен.

КОЗИРОГ – Марс е в вашия зодиакален знак Козирог и ще ви зареди с много енергия, така че да постигнете набелязаните цели. Вероятно през това време ще си изградите вид стратегия относно бъдещия ви просперитет, която ще преследвате стъпка след стъпка, а отражението на постигнатите резултати- могат да бъдат и през следващите две години и вие да разчитате на тях, те да се превърнат в основа на бъдещия ви просперитет.

ВОДОЛЕЙ – До 19 октомври вие сте в прекрасен период, през който можете да повлияете положително на имиджа си и да извлечете съответни ползи от това. Повечето от вас си мечтаят за по-широки и високи хоризонти-образно казано и те вече започват да придобиват все по-ясни очертания, способни да се имплантират в реалността ви през идните месеци.

РИБИ – Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще се отрази на материалното ви благосъстояние. През следващите седмици основен фокус и приоритет ще бъде поддръжката от страна на околните- от колектив до партньори /лични или делови/, които се променят по различни поводи.

 

Оставете коментар