Хороскоп 22 – 28 септември

Sep 25th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Намират изход водещи въпроси свързани с вашето ежедневие или професионална реализация. Можете да получите позитивни новини или пък да вземете оптимални решения, които ще продължат да се разплитат и да ви измъкват от заплетени ситуации.

ТЕЛЕЦ – Може да осъществите желание, което да разшири хоризонтите пред вас- буквално, като осъществите полезно пътуване или в по-общ смисъл- като се съюзите с влиятелни лица способни да преобразят живота ви, повишите ценза си, проявите висока компетентност или успешно се справите с правни казуси.

БЛИЗНАЦИ – На път сте да се справите с казуси, които в последно време внасяха смут в душата ви, отнасяха се до вашата сигурност, фон на съществуване, материална обезпеченост. Можете да разрешите важни въпроси, които включват и вашето семейство, също- битови, имотни приоритети.

РАК –Обсъждате важни въпроси с ваши партньори-лични или делови и най-накрая можете да вземете решения относно вашето бъдеще, които да са емоционални, трансформиращи, но и много полезни.

ЛЪВ – Водещ фокус е материалната ви обезпеченост или „сигурност”- в един по-общ смисъл и през тази седмица можете да вземете важни решения, да проведете полезни и разяснителни разговори, които да стабилизират позициите ви на работното място, поне- да внесат важна яснота.

ДЕВА – Силно фокусирани сте върху въпроси свързани с хора близки до сърцето ви и най-накрая може да се намери благоприятен изход от заплетени ситуации, самите вие да оформите окончателно мнение, да вземете решения, които ще се отчетат за целесъобразни.

ВЕЗНИ – През тази седмица се осветляват онези въпроси, които се отчитали за извън контрола ви и вероятно ще вземете важни решения, които ще засегнат условията ви на съществуване.

СКОРПИОН – Водите емоционални разговори, разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не, имате прекрасен шанс да изчистите евентуални недоразумения, да скрепите връзките си или да създадете нови и полезни контакти.

СТРЕЛЕЦ – Вие сте силно фокусирани върху вашия социален статус или имидж- като минимум и през тази седмица най-накрая имате шанс да излезете от вид заплетени казуси, неясноти, посока ,която трябва да изберете.

КОЗИРОГ – Въпроси, които ви вълнуват от доста време и са свързани с юридически казуси, пътувания, разширяване на хоризонтите пред вас- в един по-общ смисъл, най-накрая намират изход и възможност да се разрешат по оптимално позитивен за вас начин.

ВОДОЛЕЙ – Въпроси свързани с материалното ви благополучие или по-точно в частта- „общи ресурси”- ваши и на партньора ви, юридически казуси, подкрепа от страна на влиятелни личности /финансова, морална/, най-накрая започват да се разплитат и то по оптимален за вас начин.

РИБИ – Моментът е изключително благоприятен да скрепите връзките си, да ги насочите в една по-позитивна за вас посока и в значима степен тенденциите зависят от собствената ви линия на поведение и желания.

Оставете коментар