Седмичен хороскоп 14-20 юли

Jul 22nd, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

 

horoskop-116ОВЕН – Деловите ви интереси ви водят в нови нетипични за вас сфери на действие. Ако работите в екип шансовете ви да получите апетитна поръчка за работа значително нарастват. Спомнете си за вашите близки, зарадвайте ги с малък жест. Повече физическа активност ще се отрази тонизиращо и укрепващо на здравето ви.

ТЕЛЕЦ – Всичко, с което се заемете ще завърши добре. Вашият делови нюх ще ви помогне да прецените правилно обстоятелствата и да действате съобразно целите си. Очакват ви солидни финансови постъпления, но все пак харчете разумно.

БЛИЗНАЦИ – Ще се съсредоточите върху необходимостта да повишите знанията си в една или друга сфера. Доверете се на хората, които ви обичат и ги оставете да ви помогнат. Започнати проекти ще намерят продължението си, ако не в друго, то поне в плановете ви. Промяна в хранителния и двигателен режим ще ви бъде от полза.

РАК – На голяма част от вас предстои доста работа днес, която вероятно ще бъде свързана и с пътуване. Ще имате възможността обаче да се запознаете с въпроси, които отдавна ви вълнуват и които ще ви бъдат полезни в настоящата ви работа. Спестявате време с постъпка, която се оказва особено подходяща за вашата ситуация. Вечерта ще посетите интересно мероприятие.

ЛЪВ – От вас ще зависят делата ви, от вашата активност, желание и възможност да се съсредоточите върху тях. Подредете приоритетите си, организирайте се и действайте. Не се изкушавайте да рискувате излишно, заложете на рутината и здравия разум. Търсещите работа ще открият добра възможност

ДЕВА – Повишете вниманието си при боравене с големи суми. Партньорът може да ви отегчи, но ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока. Това ви е нужно сега, когато сте изправени пред важен избор. Мислите ви ще се връщат често при места, където сте имали хубави мигове.

ВЕЗНИ – Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.

СКОРПИОН – Успявате да си извоювате определени права, с които малко хора могат да се похвалят. Работите усилено и се стараете да не губите ценно време в странични неща. Ваш проект скоро ще бъде завършен, което много ще зарадва бизнес партньорите ви. В личен план също има от какво да сте доволни, в отношенията ви цари разбирателство и хармония.

СТРЕЛЕЦ – Ако се нуждаете от подкрепа се обърнете към онези, за които сте сигурни, че не биха ви я отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Вечерта ще има кой да се погрижи за доброто ви настроение.

КОЗИРОГ – С приключването на трудна задача ще подобрите психическото си равновесие, напрежението ще отпадне и освободи място за по-свежи идеи и настроения. Спокойно и прагматично ще се отнесете към предстоящото, без да изпадате в ненужно притеснение. С желание ще споделяте плановете си с онези, в които вярвате и обичате.

ВОДОЛЕЙ – Обновената ви база данни ще подпомогне значително действията ви. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. Ако сте акуратни и се възползвате елегантно, ще подобрите самочувствието и финансите си. Други ще решават неотложни въпроси, свързани с образование, пътуване или жилищно кредитиране.

РИБИ – Големите ви очаквания могат и да не се сбъднат, но е сигурно, че някой за нещо ще ви благодари. Добре ще се почувствате от факта, че сте помогнали на нуждаещ се, а за другото, вие сте свикнали. Целите ви са по-дълготрайни и липсата на финансови успехи няма да застраши изпълнението им.

Оставете коментар