Седмичен хороскоп 30 юни – 7 юли

Jul 9th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Денят ви ще е натоварен с ангажименти. Търпеливото им приемане ще се окаже спасението днес. На моменти може да се почувствате отегчени.

ТЕЛЕЦ – Очакват ви пътувания, за някои от които в чужбина, но благодарение на подготовката ви за тях, ще преминат без проблеми. Някой има конкретни очаквания от вас, не ги разочаровайте.

БЛИЗНАЦИ – Добри условия за почивка и активно разтоварване ви предлага днешния ден. Повечето от вас ще успеят да се възползват по най-добрия начин от благоприятната ситуация.

РАК – С настроение ще се отдадете на всичко, което имате намерение да свършите днес. Може би, защото повечето от задачите, които си поставяте са приятни, носещи ви отмора и забавления.

ЛЪВ – Погрижете се за домът си днес. Навън ви очакват само неприятности и ако желаете да си ги спестите замислете се за нещо, което би ви задържало в къщи.

ДЕВА – Домашните задължения няма да изостанат, ако се занимаете и с неща, които са ви интересни, обогатяват ви със знания и ви носят душевна наслада.

ВЕЗНИ – Загрижени за всичко това, ще се мобилизирате с приключване на задача, с намерението да си осигурите повече лично време.

СКОРПИОН – Днес в дома ви ще цари мир и разбирателство. Вие най много имате нужда от спокойствие, затова се стремете да не го нарушите.

СТРЕЛЕЦ – Не давайте воля на желанието си да сложите всеки на мястото му. Имайте повече уважение към близките си и хората около вас.

КОЗИРОГ – В повечето случаи можете с чиста съвест да се измъкнете без да се налага да давате обяснения. Все пак преценете дали подкрепата ви е наистина наложителна.

ВОДОЛЕЙ – Не ви липсват амбиция и условия за сполучлива изява, а усилията ви ще бъдат изцяло подкрепени от могъщият късмет. Наясно сте как трябва да подходите, само се концентрирайте.

РИБИ – С желание сте да си починете, но за съжаление работата няма да ви остави.

Оставете коментар