Седмичен хороскоп – 2 – 8 юни 2016

Jun 3rd, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН – Мнозина ще ви завидят на успеха. Но не мислете, че вече сте победили преди да имате реални доказателства за това. Една грешка от ваша страна може да ви коства много.

ТЕЛЕЦ – Кипите от енергия  и едва ли ще предпочетете да прекарате деня у дома сред семейна обстановка. На някои от вас се отдава възможността да посетите място, на което отдавна не сте били.

БЛИЗНАЦИ – Ще получите компенсации за времето и положените усилия през последните дни.

РАК – Шумът и суетата в съчетание с умората ще подсилят желанието ви за повече спокойствие и отдих.

ЛЪВ – Ваш близък наистина има проблем, а вие бихте могли да му бъдете много полезни. Неочаквана среща ще придаде бодра нотка на деня ви.

ДЕВА – Вашият сериозен и навременен подход обаче е приложим към всякакви ситуации и почти винаги ви гарантира успех.

ВЕЗНИ – Ще останете изненадани от многото възможности, които ви предлага този ден. Занимавате се с много неща едновременно, но това няма да ви попречи да постигате резултатите, които очаквате.

СКОРПИОН – Очаква ви ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции. Не мислете за работа и се опитайте максимално да си починете.

СТРЕЛЕЦ – Ще се почувствате защитени и спокойни в домашна среда, и заедно с близките си ще обсъждате бъдещите си планове.

КОЗИРОГ – Отнесете се търпеливо към проблемите си, излишните емоции няма да улеснят работата ви.

ВОДОЛЕЙ – За доброто ви самочувствие и ведър дух има заслуга и семейството ви. Длъжници сте им, ако не с друго, то с времето, което често не ви достига за тях.

РИБИ – Много от вас ще използват времето си за почивка и развлечения в компанията на близките си хора.

Оставете коментар