Радио Веселина вече и в Балчик на честота 87.7 Мhz

May 22nd, 2016 | От | Category: В РЕГИОНА

 

Balchik 2

Жителите на град Балчик вече могат  да слушат най-емблематичната радиостанция в България – радио Веселина. Медията започва излъчване на 15 декември 1992 г. като местна радиостанция в Пловдив и бързо прераства в национална мрежа. Вече 24 години, радиото е лидер в цялата страна с уникалната си програмна схема. Предаването „Честито“ е най-слушаното поздравително шоу в България. От началото на месец април вече и слушателите от забележителния  Балчик имат възможност да се обаждат и на живо в ефир да поздравяват любимите си хора.

През месец май, радио Веселина излъчва екслузивно интервю с  гръцката икона Никос Вертис. Концертът на звездата ще се състои на 16 юни в София, а само месец преди него, талантливият певец се съгласи да застане пред микрофона на радио Веселина и да сподели уникални детайли, както в личен, така и в професьонален план.

Слушайте радио Веселина и очаквайте предстоящите изненади на най-емблематичната радиостанция. Също така, ежедневно може да се следи актуална информация от Балчик, страната и чужбина на www.radioveselina.bg.

 

 

Оставете коментар