Седмичен хороскоп 12-18 май 2016 г.

May 11th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

horoskop-116ОВЕН

Срещи с приятели или делови партньори ще ви донесат огромно удовлетворение и ще поставят началото на интересни и желани от вас начинания. Ако изберете да останете у дома също едва ли ще съжалявате. Спокойно можете да се радвате на почивния ден без да ви смущават каквито и да било проблеми.

ТЕЛЕЦ

Новости и придобивки ще отбележат началото на по-добър период за вас. Атмосферата у дома ще благоприятства почивката ви и без бързане ще пристъпите към онези дребни детайли в ежедневието ви, които ви помагат да се отпуснете и насладите на времето си. И други удоволствия ще изживеете, но бъдете умерени.

БЛИЗНАЦИ

Усилията ви започват да дават своите резултати. Има за какво да бъдете доволни от себе си и от работата си. Сериозни финансови постъпления ви очакват в близкото бъдеще. Не пренебрегвайте съвета на приятел. Осигурете си повече мигове за отмора и развлечения. Вероятно ще имате повод да планирате голямо събитие в дома си.

РАК

Проявете повече реализъм при преценката на отношенията с желания човек. Не се впускайте в необмислени финансови авантюри особено, ако парите с които боравите не са ваши. Материалното ви благосъстояние съвсем скоро ще нарасне значително, нужно е да проявите малко търпение.

ЛЪВ

Възможно е околните да ви потърсят за съвет и подкрепа. Това ще ви накара да се чувствате полезни и необходими. Откриват ви се добри шансове за личен напредък. Действайте последователно и обмисляйте добре всяка своя стъпка. Ако можете да се възползвате от едно кратко пътуване, направете го.

ДЕВА

 Споделете деня си със семейството, децата, родителите. Организирайте интересни за всички ви занимания и се насладете на близостта си. Взаимно ще си дадете енергия и кураж за новите си начинания. Проблемите на работното място постепенно ще отшумят и отново ще се радвате на добро сътрудничество и сговор.

ВЕЗНИ

Винаги ще има хора, които ще са недоволни от едно или друго, за това и не се и старайте да угодите на всички. Важно е да живеете пълноценно и в синхрон с вътрешния си глас, както и да не забравяте, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

СКОРПИОН

Няма да ви липсва увереност и с нея ще привличате съмишленици. Възможно е някой около вас да изпита завист от успехите ви, но не му се сърдете. Бъдете великодушни. Имате да свършите толкова неща у дома.

СТРЕЛЕЦ

Изразете уважението и подкрепата си към човека до вас и заедно планирайте следващите си ходове. Това ще заздрави връзката ви и направи щастливи. Сред възможностите изберете онази, която ви подскаже сърцето и започнете да работите по нея.

КОЗИРОГ

Свободни сте да изберете каквито си пожелаете развлечения. Получавате средства, които сте очаквали преди няколко дни и това още повече ще ви улесни. Не бързайте да критикувате ваш близък преди се запознаете по-добре със ситуацията.

ВОДОЛЕЙ

Каквито и да са безпокойствата ви, останете си достъпни за околните, като не се показвате прекалено строги и принципни. Смекчете тона и ги насърчете в работата им, от това всички ще останат доволни. Имате качества, които биха ви донесли предимства, стига да ги използвате.

РИБИ

Обръщате внимание на всяко нещо около себе си и с това рискувате да наслоите напрежение и в околните. Опитайте се да се отпуснете и да се замете с нещо, което ви доставя удоволствие. /БТ/

 

Оставете коментар