Криминални новини

Mar 15th, 2016 | От | Category: ДРУГИ

На 01 март, в РУ Балчик е получено съобщение от М.Д. (50 г.), служител във фирма „Енерго про мрежи” АД за констатирано незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в гр.Балчик. При посещение на местопроизшествието е установено, че в частен дом С.Д., на 52 г. от с.гр. е осъществил неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.
На 01 март, в РУ Балчик е получено съобщение от оператор на СОД Албена, че в 21:18 часа на същата дата е получен сигнал за нарушение от трафопост към помпена станция „Македонка” в землищато на с.Гурково, собственост на Напоителни системи гр.Каварна. М.Д. (50 г.), като екипа е констатирал на място срязани кабели. При посещение на местопроизшествието е установено, че неизвестни лица се направили опит за кражба на три броя кабели тип ШПКТ, които са издърпани изпод земята. По случая е образувано досъдебно производство.
На 29 февруари, в РУ Каварна е получено съобщение от К.К. (33 г.), служител във фирма „Енерго про мрежи” АД за констатирано незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в с.Камен бряг. При посещение на местопроизшествието е установено, че в частно жилище в същото село П.А., на 60 г. от гр.София е осъществил неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.
На 07 март, в РУ Шабла се тъжи Г.В., на 32 г. от гр. Варна, технически ръководител на строителен обект на нос Шабла за това, че за времето от 04.03.2016 г. до 07.03.2016г., при непрекъсната работа през празничните и почивните дни, неизвестен извършител, чрез използване на техническо средство и демонтеж е извършил кражба на два климатика, поставени на фургон, намиращ се на строителната площадка. По случая е образувано досъдебно производство.
ОД на
МВР ДОбрич

Оставете коментар