Прием на документи и избор на западен университет на международното изложение Световно образование във Варна

Mar 7th, 2016 | От | Category: В РЕГИОНА

На 29 февруари, 2016 г. от 10 часа, в хотел Графити в град Варна ще отвори врати международното изложение Световно образование. Форумът ще предостави безплатни консултации и професионална ориентация за кандидатстване в чужбина. За първи път в морската столица и в България ще бъде представен и специализираният Centigrade-тест, който помага на учениците при избор на специалност и университет в чужбина. Участие в изложението ще вземат на 30 водещи западни университета.
„Световно образование“ се организира от Консултант № 1 за обучение зад граница – фирма „Интеграл“, която е с 23 годишен опит в бранша.
Акцент ще е директният прием на документи за датски и холандски университети, за които крайният и препоръчителен срок за кандидатстване е 15 март. Специализирани консултантски центрове ще работят и с кандидатите да се обучават в Германия и Австрия. „Световно образование“ е най-мащабният образователен проект в България, който се организира от 2004 г. , а Варна е предпочитан град за изданията на форума, заедно със София.
За доп. информация: Ирина Кънева, PR на „Световно образование“
тел. 0888 714 306

Оставете коментар