Криминални хроники

Feb 24th, 2016 | От | Category: ДРУГИ

Наркотици в Балчик
На 17 февруари, около 14:30 часа е извършена проверка на частен имот находящ се по ул. „Иван Вазов” в град Балчик. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред суха тревна маса с общо тегло 18 грама. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Д.П. (16 г.) и Г.А. (20 г.), и двамата от град Балчик. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.
Кражба на джанти
На 2 февруари в РУ МВР Албена се тъжи 42-годишен жител на с. Оброчище. По данни на тъжителя на 28 януари неизвестен извършител е извършил кражба на два броя гуми с джанти от автомобилна платформа. На 17 февруари след проведени оперативно издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Б.Б. (23 г.) и М.М. (21 г.), и двамата от с. Оброчище. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Албена.
Претърсване на балчишки апартамент
На 22 февруари, при извършено претърсване и изземване в апартамент в гр.Балчик, от служители на РУ Балчик са намерени и иззети две пакетчета със суха кафяво-зелена тревна маса с общо тегло 14,7 гр., която при направен полеви тест реагира на канабис. Срещу обитателя на жилището П.С., на 27 г. е образувано бързо досъдебно производство.
Неправоспособен шофьор и с канабис
На 22 февруари, около 19.30 часа, служители на РУ Албена, при проверка на л.а. „Форд”, с водач С.И., на 25 г., неправоспособен и пътник: В.В., на 21 г.,в който е открито полиетиленово пликче със суха тревна маса, с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис. По случая е образувано бързо досъдебно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа.

Оставете коментар