Седмичен хороскоп 25 февруари – 2 март 2016 г.

Feb 24th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

ОВЕН
Получените добри отзиви, по важни за вас въпроси, ще се отразят положително на самочувствието ви и на бъдещите ви професионални планове. В личен план също ще имате поводи за радост. Стабилизиране на отношенията с партньори и семейството ще внесе нужното спокойствие и ще ви помогне да приемете по-ведро предизвикателствата.
ТЕЛЕЦ
В делата си сте по-скоро импулсивни, отколкото последователни, но за щастие ще успеете да постигнете целта си. Ще получите подкрепа от човек, който е в страни от обкръжението ви, и по-скоро той ще ви приобщи към своето. В личен план любовта ще ви се усмихне. Бъдете по-доверчиви към партньора си.
БЛИЗНАЦИ
Педантично настроени сте днес и държите всичко, с което се захванете да бъде свършено както трябва. Влагате не малко енергия за да видите осъществени плановете си и ще останете доволни от резултата. Не се колебайте да сте решителни, в моментите, когато това се налага. Полезни контакти и материални придобивки.
РАК
Денят ви ще е наситен на емоции и доброто ви настроението ще доминира над всичко останало. Едно предложение ще ви впечатли и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си.
ЛЪВ
Ще започнете деня си в добро настроение и то ще доминира над всичко. Погледнете от по-приятната страна на нещата, така ще постигнете лекота в действията си. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, които малко ви познават. Успешна търговска сделка ще повиши финансите ви.
ДЕВА
Работата днес ще ви спори и с лекота ще отхвърляте задачите си. С оригинален подход ще намерите най-добрия начин, който би ви осигурил нужните средства в момента. Това, че разчитате предимно на себе си говори за силния ви дух и несломима вяра в собствените ви сили. В добра кондиция сте.

ВЕЗНИ

С лекота ще се справяте с проблемите си, а и усърдието, което влагате ще ви прави доволни от постигнатото. Не очаквайте прекалено много от никого, за да не останете разочаровани. Но, истината е, че в отношенията ви с интимния ви партньор сте заели по-пасивна позиция, а това би застрашило връзката ви.
СКОРПИОН
Заниманията ви днес ще са достатъчно интересни и ще влагате повече въображение и творчество. Резултатите ще ви карат да се чувствате доволни от себе си. Не така обаче ще бъде с онези, които са заети да поучават. Въпросите, които не ви засягат лично не бива да ги анализирате прекалено.
СТРЕЛЕЦ
В добро настроение сте и с положителна нагласа гледате на проблемите на околните. Това ще ви донесе повече симпатии и ще ви превърне в предпочитани партньори. Съмненията запазете за себе си и не ги споделяйте, докато не ги проверите. Започнат проект ще ви натовари с допълнителни отговорности, но и с добри очаквания.
КОЗИРОГ
Задачите днес ще ви погълнат и ще насочат мислите ви в положителна посока. Сами разбирате, че няма причини за безпокойство, щом сте поели нещата си в свои ръце. По добре от всички сте наясно с проблемите си и единственото нещо, от което се нуждаете сега е морална подкрепа.
ВОДОЛЕЙ
В някаква степен ще сте зависими и от други хора за да постигнете намеренията си. Ясно договаряйте условията си, дори когато става дума за дребни неща. Тази коректност ще ви спести впоследствие неприятни емоции. В личен план ви предстои промяна на приоритетите, много от вас ще насочат поглед в различна от сегашната посока.
РИБИ
Очакванията ви са големи, за това не пестете усилията си, ако искате да останете доволни. Можете да разчитате на подкрепа. Ще се радвате на постигната реализация с човек, към когото изпитвате силни чувства. Новина в края на деня, ще ви принуди да вземете по-бързи решения. Усмихвайте се повече.

/Балчишки Телеграф/

Оставете коментар