Седмичен хороскоп 18-24 февруари 2016 г.

Feb 19th, 2016 | От | Category: седмичен хороскоп

ОВЕН
Не се оставяйте да бъдете въвлечени в междуличностен конфликт, защото това ще ви създаде излишно напрежение. Можете, с вроденото си усещане за нещата и хората, да намерите верния тон. Съвета към вас е да не се дистанцирате, а да влезнете смело в ситуацията. С постоянния си партньор ще изживеете нови емоции.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да ви въвлекат в интригите си недоброжелатели. Не давайте воля на емоциите си, а запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. Децата ви имат нужда от вас. Проверявайте всяка информация свързана с бизнеса ви и не оставяйте нещата ви да зависят от друг.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е да сте по-раздразнителни и в повишено емоционално напрежение. Избягвайте стреса или се разтоварвайте от него в компания на приятни за вас хора. В служебен план не се ангажирайте с повече от текущите си задачи. Резервирано сте настроени към предложението на приятели за пътуване зад граница.

РАК
Търпението ви е възнаградено. Ще имате възможност да разгърнете потенциала си в реализацията на ваш отдавнашен проект. Бъдете умерени в разхода на енергия. Всяко излишество след време ще се наложи да бъде възстановено, но на по-скъпа цена. Ако трябва да решавате важен за самите вас проблем, допитайте се до интуицията си.

ЛЪВ
От дадеността ви ще бъде приемана без резерви. Не всички, които ви се изтъкват като ваши приятели са такива. Запазете дистанция за да продължите своя успешен ход в кариерата си. Очертава се пътуване, чиято подготовка трябва да започне сега. Станете по-организирани и не оставяйте нещата за в последния момент.
ДЕВА
Резултатите ви са обнадеждаващи. Това ви дава увереност, че сте на верния път. Ангажиментите ви изискват усилия, но си заслужава. За тези, които работят с клиенти да бъдат предпазливи при боравене с пари и други ценни предмети. Едно ново усещане ви кара да се чувствате неспокойни, но и в известна степен щастливи.
ВЕЗНИ
Дребните неща понякога говорят за успеха. С партньорите си ще обсъждате бъдещи планове. Предстои да изложите собствените си виждания по проблеми от бизнеса ви. Безработните имат реални шансове за намиране на работа. Някои ще бъдат ангажирани с неотложни ремонтни дейности.
СКОРПИОН
В служебен план добрите новини ще идват една след друга. Със задоволство отбелязвате, че сте ценени и предпочитани като партньори. С премерен тон и чаровна усмивка лесно постигате своето. Консултация със специалист ще ви бъде само от полза, било за здравето или за бизнес.
СТРЕЛЕЦ
Завършвате проект, който е погълнал много усилия, нерви и време. Не настоявайте за забравено и никому ненужно припомняне, което само би ви натъжило. Очаква ви сполучлив избор на вещ, свързана с дома и семейството. Успех за тези от вас, които се занимават с туризъм.
КОЗИРОГ
В бизнес-отношенията ви са възможни недоразумения. Бъдете внимателни, договореностите ви могат да се провалят. Съществува риск от измами. В този ред на неудачи ще се вълнувате от поведението на ваш близък. Резултатите ще са добри, ако се заемете с неща, които ви носят настроение.
ВОДОЛЕЙ
С ведрина и настроение ще отхвърляте една по една задачите си. Имате шанс за нова работа или допълнителни доходи. Всяко отклонение или недоглеждане ще ви струва нерви, пари и време. Любовен триъгълник ще ви накара да погледнете с други очи на някой, който ви е бил скъп до сега човек.

РИБИ
Не пренасяйте служебните си проблеми у дома. Близките ви имат нужда от вас и вашите грижи. Ще получите известие от далече и това ще стане повод да планирате от сега следващите седмици. Нещата се подреждат според очакванията, но заедно с това ще нарастват и отговорностите.

/Б.Т. /

Оставете коментар