Задържан е извършителя на опит за убийство

Jan 31st, 2016 | От | Category: ДРУГИ

РУ Балчик, чрез ЕЕН 112 е получено съобщение за лице с прободна рана, нуждаещо се от спешна медицинска помощ. Установено е, че екип на ФЦСМП Балчик е отвел пострадалото лице, като при транспортирането към МБАЛ Добрич здравословното му състояние се влошава и се налага транспортирането му в МБАЛ „Св.Ана” гр.Варна.
От извършените прегледи и данни от скенер се установява, че пострадалия И.Г. (33 г.) от гр.Балчик е с две прободни рани в областта на гръдния кош, с диагноза „Хемопневмоторакс” (наличие на кръв и въздух в гръдния кош). След операция пострадалия е в съзнание, контактен, но продължава да е с опасност за живота. От проведените незабавни ОИМ е установено, че лицата В.П.(32 г.), С.С.(26г.), К.К.(30 г.) и пострадалия И.Г. (33 г.), всички от гр. Балчик в обедните часове на същия ден са започнали употребата на алкохолни напитки, като вследствие на употребата на значително количество алкохол възниква скандал, при който С.С. наръгва с кухненски нож И.Г. в областта на лява част на гръдния кош, след което побягва в неизвестна посока, взимайки ножа със себе си.
След предприетите мерки извършителят на опита за убийство е задържан в село Дропла. По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете коментар