Празник на Школата по английски език “BLUE SKIES” Балчик

Dec 21st, 2015 | От | Category: ДРУГИ

P1110840

Светлана Атанасова със свои възпитаници от английската езикова школа “Blue Skies” на тържество в ресторант “Селена” Балчик.
Фото: Маруся КОСТОВА

Атанасова, отбеляза настъпването на Коледните празници с тържество в ресторант „Селена”. Пред родителите и гостите децата от 3 и 4 клас изпълниха коледни стихотворения /на английски и преведени на български език/. Радост предизвика удовлетворението от показаните знания, научени в английската школа.
За всички бе интересно представянето на пиеската „Какво е Коледа”. На края се изпяха най-популярните в света коледни песни, които и родителите си тананикаха, със спомени от техните ученически години. Светлана Атанасова похвали децата за старанието им и използва празника за родителска среща, на която да изтъкне индивидуално постиженията на всяко дете, което наред с образованието в редовното училище, ходи и 10 часа месечно на английско обучение, от 15 септември до 30 май. В школата има ученици от предучилищна възраст до 8 клас.
Всички те ще могат да се възползват, че Eзиковата школа “BLUE SKIES” Балчик , с преподавател Светлана Атанасова, е акредитиран център на LCCI (Лондонска индустриална и търговска камара)за провеждане на изпити за международни сертификати Jet Set за ученици от 3 до 12 клас, English for Business (Бизнес английски)-2 и 3 ниво, English for Tourism (Туристически английски) -1 и 2 ниво. /За по-подробна информация тел.0887 46 47 48/.
На всички, които учат английски език, и на тези, които ще го учат, преподавателката Светлана Атанасова пожелава здраве и ги чака отново през 2016 г. в Школата.
/Б.Т./

Оставете коментар