Десетте най-добри спортисти от СКЛА “Черно море 2005” Балчик

Dec 15th, 2015 | От | Category: ВАЖНА

pix1_1

На тържествена церемония в НЧ “Васил Лески” Балчик бяха избрани десетте най-добри спортисти от СКЛА “Черно Море 2005” Балчик.
Фото: Марияна ВЪРБАНОВА

 

На 5 декември от 15.00 ч. в НЧ „Васил Левски” Балчик се състоя една позната, но все така нтърпериво очаквана церемония за определяне на десетте най-добри спортисти от СКЛА „Черно море 2005” Балчик.
Клубът се ръководи от Десислава Андреева, а утвърдилият се през последните десет години треньор Андриан Андреев с удовлетворение отбелязва, че стотици лекоатлети са започнали спортния си път в клуба и са регистрирали своите първи големи постижения и своите най-вълнуващи моменти в живота.
Присъстващите в читалище „Васил Левски” Балчик бяха приятно изненадани и доволни от водещия церемонията Илия Илиев, известен спортен коментатор и водещ рубрика в БНТ. Той успя да превърне в реалност очакванията на всички – 5 декември да стане един празник за балчиклии, когато Спортен клуб по лека атлетика „Черно море – 2005” гр. Балчик чества своя ДЕСЕТИ рожден ден и закрива годината с отличаването на Десетте най-добри спортисти на клуба.
В залата присъстваха много приятели на атлетиката от цяла България, приятели и спонсори на Клуба, кметът на Общината Николай Ангелов със съпругата си д-р Румяна Малчева Ангелова, председателят на ОбС Балчик Атанас Жечев, председателят на БСП в Балчик Николай Колев със съпругата си Даниела Колева.

Оставете коментар