Десетте най-добри спортисти от СКЛА “Черно море 2005” Балчик

Dec 14th, 2015 | От | Category: СПОРТ

БЛАГОДАРСТВЕНА МОЛИТВА ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА БАЛЧИШКИЯ КЛУБ ОТСЛУЖИ ОТЕЦ ТОДОР ОТ ОТСТОЯЩАТА НА ДЕСЕТИНА МЕТРА ОТ ЧИТАЛИЩЕТО ЦЪРКВА „СВ.ПЕТКА” БАЛЧИК.
„ВСИЧКИ, КОИТО ПРИСЪСТВАТЕ ДНЕС ТУК, ЗНАЕТЕ КОЛКО МНОГО ПОСТИЖЕНИЯ ИМА СКЛА“ ЧЕРНО МОРЕ – 2005“БАЛЧИК ,ЗНАЕТЕ И КОЛКО МНОГО ТРУД СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА.
НАВЯРНО НЯМА ЧОВЕК ОТ БАЛЧИК, КОЙТО НЕ Е ВИЖДАЛ ЛЕТЯЩИТЕ МЕТАЛНИ КЪЛБЕТА…БАЛЧИК Е НАИСТИНА ГРАДЪТ, В КОЙТО ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ ХВЪРЛЯ ЧУК. ЗА 10 ГОДИНИ КЛУБЪТ СЕ Е РАЗВИЛ МНОГО , НО ЗА ДА НИ РАЗКАЖЕ ЗА ТОВА НА СЦЕНАТА ВОДЕЩИЯТ ИЛИЯ ИЛИЕВ ПОКАНИ ЖЕНАТА, КОЯТО ЗНАЕ ВСЯКА ЕДНА ПОДРОБНОСТ , А ИМЕННО ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СКЛА“ЧЕРНО МОРЕ – 2005“ БАЛЧИК , Г-ЖА ДЕСИСЛАВА АНДЕЕВА. СЛЕД ТОВА СЛОВО, КАК ДА НЕ ИСКА ЧОВЕК ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ТОВА ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО – ВЪЗКЛИКНА ВОДЕЩИЯТ ИЛИЯ ИЛИЕВ.
МНОГО ХОРА ИСКАХА ДА ИМАТ ТЕНИСКА С ИЗВЕСТНОТО ЛОГО НА СКЛА „ЧЕРНО МОРЕ 2005”- „САМО СИЛНИТЕ ОЦЕЛЯВАТ”. СЛЕД НЯКОЛКО ВЪПРОСА ОТ АНКЕТА ЗА КЛУБА, ВЕЧЕ Я ИМАХА. АНКЕТАТА ВКЛЮЧВАШЕ СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ :
КОЛКО СЪСТЕЗАТЕЛИ СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ СПОРТНИЯ КЛУБ ЗА 10 ГОДИНИ? – 103 СЪСТЕЗАТЕЛИ; КОЛКО МЕДАЛА ИМА СПЕЧЕЛЕНИ ОТ СПОРТНИЯ КЛУБ ЗА 10 ГОДИНИ? – 289 медала; КОЛКО СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ СПОРТНИЯ КЛУБ СА ПОКРИЛИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРДИ? – 9 атлети; КОЛКО МЕЖДУНАРОДНИ УЧАСТИЯ ИМА СПОРТНИЯТ КЛУБ ЗА 10 ГОДИНИ? – 39 СЪСТЕЗАНИЯ; НА КОЛКО ГОДИНИ Е НАЙ- МАЛКИЯТ СПОРТИСТ, КОЙТО ТРЕНИРА В СПОРТНИЯ КЛУБ?- НА 4 ГОДИНИ – НИКОЛА ТОДОРОВ.
ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ АТЛЕТИ И ГОСТИ НА ПРАЗНИКА ОТПРАВИХА ФОЛКЛОРЕН ТАНЦОВ АНСАМБЪЛ „БАЛИК” ПРИ НЧ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ 1959”, С РЪКОВОДИТЕЛ ГАЛИНА ГАВРАИЛОВА. ПРЕДИ ТОВА ПО ПОВОД СВОЯ 10 –ТИ РОЖДЕН ДЕН, КЛУБЪТ ИСКА ДА ПОДНЕСЕ СВОИТЕ СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ХОРА, БЛИЗКИ И СЪПРИЧАСНИ, КАКТО КЪМ РАДОСТИТЕ ,ТАКА И КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ИМ. ЗНАЕМ, ЧЕ БЕЗ СТОЙНОСТНИ ПРИЯТЕЛИ Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ УСПЕЕ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ. ЗА ЩАСТИЕ СКЛА“ ЧЕРНО МОРЕ – 2005“ ИМА ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ И В ЗНАК НА СВОЯТА ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ТЯХ, ЗА МОРАЛНАТА И МАТЕРИАЛНА ПОДКРЕПА, КОЯТО СА ОКАЗВАЛИ, ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КЛУБА Г-ЖА ДЕСИСЛАВА АНДРЕЕВА ВРЪЧИ СПЕЦИАЛНИЯ ПРИЗ „ ПРИЯТЕЛ НА СКЛА „ЧЕРНО МОРЕ – 2005“:
„ИМА ЕДИН ЧОВЕК , КОЙТО ЗАПОЧВА СВОЯТА СПОРТНА КАРИЕРА СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА КЛУБА. ИМЕННО В ТОЗИ КЛУБ ТОЙ ПОСТАВЯ И СВОИТЕ НАЙ- ДОБРИ СПОРТНИ ПОСТИЖЕНИЯ. СЛЕД 4-РИ ГОДИШНО ОТСЪСТВИЕ, ЗАРАДИ СВОЕТО ОБУЧЕНИЕ, ТОЙ ОТНОВО Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ КЛУБ.ТОЙ Е И ПЪРВИЯТ ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА СВОЯ ТРЕНЬОР АНДРИАН АНДРЕЕВ И ДНЕС ТОЙ САМИЯТ Е ТРЕНЬОР И УЧИТЕЛ В ОУ „АНТИМ I” ГР.БАЛЧИК – ЗДРАВКО ПЛАМЕНОВ ДИМИТРОВ.
ВТОРИЯТ НАГРАДЕН БЕ ЕДИН ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ АТЛЕТИ НА БЪЛГАРИЯ, ИЗБИРАЛ МНОГОКРАТНО ГР.БАЛЧИК КАТО МЯСТО ЗА СВОЯТА ТРЕНИРОВЪЧНА ПОДГОТОВКА. ИМЕННО НЕГОВИТЕ СПОРТНИ УСПЕХИ СА ПОРАЖДАЛИ ЖЕЛАНИЕТО НА МНОГО АТЛЕТИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЛЕДВАТ ТОЗИ ПЪТ. ТОВА Е СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН, РЕКОРДЬОР НА БЪЛГАРИЯ , УЧАСТНИК НА ОЛИМПИЙСКИ, СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПЪРВЕНСТВА – ГЕОРГИ ИВАНОВ.
КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ГОЛЕМИ СПОРТНИ УСПЕХИ, А ТЕ ВИНАГИ СЕ СЛУЧВАТ БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ТРЕНЬОРИТЕ. ИМА ЕДИН ТРЕНЬОР, КОЙТО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 10 ГОДИНИ Е ДОКАЗВАЛ МНОГОКРАТНО СВОЕТО ПРИЯТЕЛСТВО КЪМ КЛУБА, ЗА КОЕТО БЕ ОТЛИЧЕН ТРЕНЬОРЪТ НА ГЕОРГИ ИВАНОВ – Г-Н БОРИС ВОДЕНИЧАРОВ. ИМА ЕДИН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ, ЗА КОГОТО ПРИЯТЕЛСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО. ЗА ТОЗИ ЧОВЕК НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДУМИТЕ „ НЕ МОГА“ ИЛИ „НЯМАМ ВРЕМЕ“ . ТОЗИ ЧОВЕК Е БИЛ СЪСТЕЗАТЕЛ КЪМ СПОРТНИЯ КЛУБ, А СЕГА ЕДИН ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ – ЕНЧО ЩЕРЕВ.
СЛЕДВАЩИЯТ БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА СПОРТНОТО СЕМЕЙСТВО Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО МНОГОКРАТНО Е БИЛ БЛИЗО ДО ВСИЧКИ РАДОСТИ И ТРЕВОГИ НА КЛУБА. ТОВА Е Г-Н ДИМИТЪР СТОЯНОВ – УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „КОНКОРД ООД”.
КАТО ПРИЯТЕЛИ НА КЛУБА БЯХА НАГРАДЕНИ МЕДИИТЕ, ЗАТОВА, ЧЕ ВИНАГИ И НАВРЕМЕ СА ОТРАЗЯВАЛИ ВСИЧКИ ПОСТИЖЕНИЯ: bgathletic.com , В ЛИЦЕТО НА Г-ЦА ЯНА КАСОВА, ВЕСТНИК „БАЛЧИК”В ЛИЦЕТО НА МАРИЯНА ВЪРБАНОВА И ВЕСТНИК „БАЛЧИШКИ ТЕЛЕГРАФ”В ЛИЦЕТО НА МАРУСЯ КОСТОВА.
ПРИЗ ЗА ПРИЯТЕЛ НА СПОРТНИЯ КЛУБ , ЗАРАДИ ОГРОМНАТА ПОМОЩ, КОЯТО Е ОКАЗВАЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ПОЛУЧАВА НОТАРИУС ОБРЕТЕН ОБРЕТЕНОВ. СЛЕД ТРЕНЬОРА, НАЙ-БЛИЗО ДО СПОРТИСТИТЕ СЕДИ Д-Р ЦВЕТЕЛИНА ДОНЧЕВА, ЗА КОЕТО И СЕ БЛАГОДАРИ СПЕЦИАЛНО И И СЕ ВРЪЧИ СПЕЦИАЛНИЯ ЮБИЛЕЕН ПРИЗ. ЗАРАДИ БЕЗОТКАЗНАТА ПОДКРЕПА , ЗАРАДИ НЕПРЕСТАННАТА ВЯРА ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА СПОРТНИЯ КЛУБ , СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ИЗКАЗА Г-ЖА ДЕСИСЛАВА АНДРЕЕВА КЪМ КМЕТА НА ОБЩИНА БАЛЧИК Г-Н НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ.
ПРОЗВУЧА И СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ – ПЕСЕНТА „ШАМПИОНИ” ПО ТЕКСТ И МУЗИКА НА ГЕОРГИ ДЖИЛЯНОВ, В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВОКАЛНА ФОРМАЦИЯ „ГУРКОВО”.
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ЕДНА ДОПЪЛНИТЕЛНА НАГРАДА И ТЯ Е ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СПОРТИСТ ЗА 2015 г”. – ВАЛЕНТИН АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ. СИНЪТ ПОЛУЧИ НАГРАДА ОТ БАЩА СИ ТРЕНЬОРА АНДРИАН АНДРЕЕВ. МНОГО МИЛО И ТРОГАТЕЛНО ЗА ВСИЧКИ НАЧАЛО НА ЦЕРЕМОНИЯТА ПО НАГРАЖДАВАНЕТО. СРЕД АТЛЕТИТЕ, КОИТО СЕ НАГРАЖДАВАТ ВСЯКА ГОДИНА, СА САМО ТАКИВА, КОИТО СА ДОСТИГНАЛИ ВЪЗРАСТТА ДА УЧАСТВАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ШАМПИОНАТИ. АТЛЕТЪТ ВАЛЕНТИН АНДРЕЕВ НЕ Е ДОСТИГНАЛ ТАЗИ ВЪЗРАСТ , НО ВЪПРЕКИ ТОВА ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ТОЙ ПОКАЗА ЗАВИДНИ КАЧЕСТА КАТО СЪСТЕЗАТЕЛ. УСПЯ ДА ВПИШЕ ИМЕТО СИ В РАНГЛИСТАТА НА РОКОРДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО В ДИСЦИПЛИНАТА „ ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК” ХВЪРЛИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИТЕ 75.19 М. С НЕСТАНДАРТНИЯ 2 КГ. УРЕД. ТОВА МУ ПОСТИЖЕНИЕ НЕ ОСТАНА НЕЗАБЕЛЯЗАНО ОТ СПОРТНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ, НЯМАШЕ КАК ДА НЕ СЕ ОТБЕЛЕЖИ И ОТ СПОРТНИЯ КЛУБ.
НАГРАЖДАВАНЕТО ЗАПОЧНА ОТ 10 МЯСТО. Г-ЖА МАРУСЯ КОСТОВА ВРЪЧИ ОТЛИЧИЕТО СПОРТИСТ № 10 НА НИКОЛА СТИЛИЯНОВ ЯНЪКОВ. НИКОЛА ЯНЪКОВ Е НАЙ-МАЛКИЯТ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ СПОРТИСТИ ЗА 2015 Г. МАКАР ЧЕ ТРЕНИРА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ В КЛУБА, ЕДВА ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА НАПРАВИ СВОЯ ДЕБЮТ НА НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ, КЪДЕТО ПРИ МОМЧЕТАТА ДО 16 ГОД. В ДИСЦИПЛИНАТА „ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК” СТАНА ШЕСТИ. НА ТУРНИРА „ДИОНИСОПОЛИС” СЕ НАРЕДИ 4-ТИ, А НА ТУРНИРА – МЕМОРИАЛ „ОГНЯН ИЛИЕВ” СТАНА 5-ТИ.
Г-ЖА МАРИАЯНА ВЪРБАНОВА ВРЪЧИ ПРИЗ НА СПОРТИСТ № 9 – ВАЛЕНТИН ЛЮДМИЛОВ ЯНЕВ. ВАЛЕНТИН ЯНЕВ СЪЩО ЗА ПЪРВА ГОДИНА УСЕТИ ЕМОЦИЯТА ДА СЕ СЪСТЕЗАВА НА НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ. В НЕГОВАТА ЛЮБИМА ДИСЦИПЛИНА „ХВЪРЛЯНЕ НА КОПИЕ” ПРИ МОМЧЕТАТА ДО 16 ГОД. СТАНА ШЕСТИ, А НА ТУРНИР „ДИОНИСОПОЛИС” УСПЯ ДА ВЗЕМЕ СВОЯ ПЪРВИ МЕДАЛ КАТО СЕ КАЧИ НА ПОЧЕТНОТО ТРЕТО МЯСТО.
СПОРТИСТ № 8 БЕ НАГРАДЕН ОТ Г-ЦА ЯНА КАСОВА. ТОВА Е НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ НИКОЛОВ. НИКОЛАЙ НИКОЛОВ Е СПОРТИСТ, КОЙТО НЕ ВЕДНЪЖ Е ПРИСЪСТВАЛ В ТЕЗИ НОМИНАЦИИ, ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ОБАЧЕ МУ СЕ НАЛОЖИ КРАТКО ПРЕКЪСВАНЕ, ПОРАДИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗАРАДИ ТОВА НЕ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ЛЕТНИТЕ ШАМПИОНАТИ. ЕСЕНТА ОБАЧЕ СЕ ЗАВЪРНА И НА ТУРНИР „ДИОНИСОПОЛИС” УСПЯ ДА СПЕЧЕЛИ СРЕБЪРНИЯ МЕДАЛ В ДИСЦИПЛИНАТА „МЯТАНЕ НА ДИСК”, А В ДИСЦИПЛИНАТА „ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК” СТАНА ШЕСТИ.
Г-Н ЕНЧО ЩЕРЕВ ОБЯВИ СПОРТИСТ № 7 – ЖИВКО ТОДОРОВ ГОСПОДИНОВ. ЗА ЖИВКО ТОДОРОВ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ТОВА Е НАИСТИНА ЕДИН МНОГО УПОРИТ СЪСТЕЗАТЕЛ. И ТОЧНО ТАЗИ НЕГОВА ВОЛЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ИЗВЕДЕ ДО ВЪРХОВЕТЕ, ЗА КОИТО МЕЧТАЕ. ОТ НАЦИОНАЛНИ ШАМПИОНАТИ ИМА ЗАВОЮВАНИ ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА В ДИСЦИПЛИНАТА „ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК” ЗА МЛАДША И ЗА СТАРША ВЪЗРАСТ. В СЪЩАТА ДИСЦИПЛИНА, НО НА ТУРНИР „ДИОНИСОПОЛИС”, ПЕЧЕЛИ СРЕБЪРНОТО ОТЛИЧИЕ, А НА МЕМОРИАЛ „ОГНЯН ИЛИЕВ” – БРОНЗОВОТО.
СЪС СКОРОСТТА НА СВОЕТО ГЮЛЕ, НА СЦЕНАТА ИЗЛЕЗЕ Г-Н ГЕОРГИ ИВАНОВ, КОЙТО ОБЯВИ СПОРТИСТ № 6 – ДАНИЕЛ РАХМАТ ФАЙАЗ ДЖАХАНИ. ДАНИЕЛ Е ЕДИН ОТ ИЗВЕСТНИТЕ ЗА ВСИЧКИ ЧУКОХВЪРЛЯЧ ОТ ГРАД БАЛЧИК. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ТОЙ ВЕЧЕ СЕ СЪСТЕЗАВА СРЕД ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКА КОНКУРЕНЦИЯ ПРИ МЪЖЕТЕ, ТАМ, РАЗБИРА СЕ, СЕ СЪСТЕЗАВАТ НАЙ- ОПИТНИТЕ , НАЙ- МОЖЕЩИТЕ И ВСИЧКИТЕ ТЕ СА ВСЕ НЕГОВИ СЪОТБОРНИЦИ. ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ШАМПИОНАТИ ДАНИЕЛ ИМА ДВЕ ЧЕТВЪРТИ МЕСТА, А НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР „НОВИ ЗВЕЗДИ” ДАНИЕЛ ПЕЧЕЛИ БРОНЗОВИЯ МЕДАЛ.
Г- Н БОРИС ВОДЕНИЧАРОВ ОБЯВИ СПОРТИСТ №5 – ВИЛИМИР ЕВГЕНИЕВ КАРАИВАНОВ. ВИЛИМИР Е КОПИХВЪРЛЯЧЪТ, КОЙТО СЪЩО СЕ СЪСТЕЗАВА ПРИ МЪЖЕТЕ И ВЪПРЕКИ КОНКУРЕНЦИЯТА СИ НА НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ В БЪЛГАРИЯ СТАВА ТРЕТИ, ОТНОВО ТРЕТИ Е И НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР „НОВИ ЗВЕЗДИ”, А ВТОРИ СЕ НАРЕЖДА НА ТУРНИР „ДИОНИСОПОЛИС”.
Г-Н ДИМИТЪР СТОЯНОВ ОБЯВИ СПОРТИСТ № 4 – БОРИС ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ. КОЙ НЕ ПОЗНАВА БОРИС ЙОРДАНОВ, ТОВА Е ЕДИН ОТ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА КЛУБА, УПОРИТОСТТА МУ ВИНАГИ Е БИЛА В НЕГОВА ПОЛЗА. ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ШАМПИОНАТИ БОРИС ПЕЧЕЛИ ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА В ДИСЦИПЛИНАТА „ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК”, НА МЕМОРИАЛ „ОГНЯН ИЛИЕВ” СТАВА ВТОРИ, А НА ТУРНИР „ПЛОВДИВ” И ТУРНИР „ДИОНИСОПОЛИС” ОТНОВО ТРЕТИ.
Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ СЪОБЩИ ИМЕТО НА СПОРТИСТ № 3 – НИКОЛА НИКОЛАЕВ КОЛЕВ. НИКОЛА КОЛЕВ Е ИМЕТО, КОЕТО ВЕЧЕ Е ВПИСАНО В ИСТОРИЯТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ РЕКОРДЬОРИ НА БЪЛГАРИЯ. НА ТУРНИРА „ДИОНИСОПОЛИС” В ГРАД БАЛЧИК, ПРЕД ОЧИТЕ НА СВОИТЕ СЪГРАЖДАНИ, ТОЙ ПОСТАВИ НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД В ДИСЦИПЛИНАТА „ ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК” ЗА МОМЧЕТА ДО 16 ГОД.ОТ СПОРТНИЯ КЛУБ ВЯРВАТ, ЧЕ ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. ПРЕЗ ГОДИНАТА НИКОЛА ИМА СПЕЧЕЛЕНИ ТРИ ЗЛАТНИ, ЕДИН СРЕБЪРЕН И ЕДИН БРОНЗОВ МЕДАЛ.
Д-Р ЦВЕТЕЛИНА ДОНЧЕВА ОБЯВИ СПОРТИСТ № 2 – ЕКАТЕРИНА МАРИНОВА ДИМОВА. ЕКАТЕРИНА ДИМОВА ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ПОКАЗА СВОЯТА ЖЕЛЯЗНА ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА, ЗАЩИТАВАЙКИ ЛИДЕРСКОТО СИ МЯСТО В ДИСЦИПЛИНАТА „ХВЪРЛЯНЕ НА ЧУК”. ПРЕЗ ГОДИНАТА ИМА ЗАВОЮВАНИ 5 ЗЛАТНИ МЕДАЛА И ПРАВОТО ДА УЧАСТВА НА ТРИ МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ. НА ЕВРОПЕЙСКОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО СТАНА ШЕСТА ПРИ ЖЕНИТЕ, НА БАЛКАНИАДАТА ЗА ДЕВОЙКИ СТАРША ВЪЗРАСТ СЕДМА , А НА БАЛКАНИАДАТА ЗА ЖЕНИ СЕ НАРЕДИ ЕДИНАДЕСЕТА.
ЗВАНИЕТО СПОРТИС № 1 КЪМ СКЛА“ЧЕРНО МОРЕ – 2005“ ГР.БАЛЧИК ЗА 2015 Г ИМАХМЕ ЧЕСТТА ДА НАУЧИМ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БАЛЧИК , Г-Н НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ. СПОРТИСТ №1 Е АЙХАН БЕЙСИМ АПТИ.АЙХАН Е СЪСТЕЗАТЕЛЯТ, КОЙТО НА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ ПОЗНАВА ДРУГ МЕДАЛ, ОСВЕН ЗЛАТНИЯ. ПРЕЗ ГОДИНАТА СЕ КАЧИ НА НАЙ-ГОРНОТО СТЪПАЛО НА СТЪЛБИЧКАТА, ТОЧНО ШЕСТ ПЪТИ. НАЙ ГОЛЕМИЯТ МУ УСПЕХ ПРЕЗ ГОДИНАТА ОБАЧЕ Е ХВЪРЛЯНЕТО С РЕЗУЛТАТ НАД 70 МЕТРА. ПОСЛЕДНО ТОЗИ РЕЗУЛТАТ СЕ Е ХВЪРЛЯЛ ОТ БЪЛГАРИН ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, И ДНЕС АЙХАН АПТИ ГО НАПРАВИ НАНОВО. ЗА 2015 ГОДИНА ИМА ЧЕТИРИ МЕЖДУНАРОДНИ УЧАСТИЯ, КАТО НА ЕВРОПЕЙСКОТО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО В СТАРА ЗАГОРА СТАВА ТРЕТИ, НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ЗИМНИ ХВЪРЛЯНИЯ В ЛИЕРИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, СТАНА ШЕСТИ, НА ЕВРОПЕЙСКОТО ЗА МЛАДЕЖИ ДО 23 ГОДИНИ В ТАЛИН, ЕСТОНИЯ – Е ФИНАЛИСТ И В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ 10-ТИ И НА БАЛКАНСКИЯ ШАМПИОНАТ ЗА МЪЖЕ В ПИТЕЩИ, РУМЪНИЯ – СТАНА ЧЕТВЪРТИ. КМЕТЪТ НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ БЛАГОДАРИ НА АЙХАН ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА, С КОИТО ПРОСЛАВЯ НАШИЯ ГРАД И НАШАТА РОДИНА И КАЗА, ЧЕ НЕ МУ ПОДАРЯВА КАРТИНА, КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ, А МУ ВРЪЧВА СИМВОЛИЧНА СТАТУЕТКА НА ОХЛЮВ, КОЙТО БАВНО, НО ВИНАГИ ПОСТИГА ЦЕЛТА СИ. АЙХАН ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ Е СПОРТИСТ № 1 НА СКЛА „ЧЕРНО МОРЕ” БАЛЧИК.
ИНТЕРЕСНИ ПОДАРЪЦИ ПОЛУЧИХА ОТ БЛАГОДАРНИТЕ СИ ВЪЗПИТАНИЦИ : ТРЕНЬОРЪТ Г-Н АНДРИАН АНДРЕЕВ, КОЙТО ВЕЧЕ ЩЕ СВИРИ НА СОБСТВЕНА ГАЙДА, СТАРА НЕГОВА СЛАБОСТ И ХОБИ; ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КЛУБА Г-ЖА ДЕСИСЛАВА АНДРЕЕВА – СТАТУЕТКА НА СИЗИФ, КОЙТО НОСИ НА ГЪРБА СИ ВСИЧКИ ГРИЖИ И РАДОСТИ НА КЛУБНОТО БИТИЕ, ОТНОВО И ОТНОВО. /Б.Т./

Оставете коментар