Криминална хроника

Nov 15th, 2015 | От | Category: ДРУГИ

На 04 ноември, около 03:22 часа, в РУ Балчик е получено съобщение за извършен грабеж в гр. Балчик. Установено е, че около 03:10 часа на същата дата, три неизвестни лица чрез напън на заключена входна ПВЦ врата, са проникнали в къщата на А.М. (77 г.) в гр. Балчик и чрез заплаха с нож са отнели от възрастната жена златен синджир с тегло около 2 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик.
На 29 октомври, около 01:40 часа по околовръстен път в град Балчик е извършена проверка на лек автомобил „Фиат” с разградска регистрация. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е неправоспособен. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,27 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.П. (22 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Балчик.
На 27 октомври, около 23:00 часа по ул. „Варненска”, на кръстовището с ул. „Янтра” в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Нисан” със софийска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,66 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.М. (54 г.) от с. Фотиново, обл. Пазарджик. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Балчик.
На 05 ноември, около 12:20 часа, в РУ Балчик е получено съобщение от Д.К. (65 г.), за извършена кражба от частен дом в с. Сенокос. Установено е, че за времето от 08:30 часа до 12:00 часа на същата дата, неизвестен извършител чрез използване на метална тръба е отворил метална халка на катинар и е проникнал в къщата, като е извършил кражба на златен дамски накит с тегло около 3,5 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик. РУП Балчик

Оставете коментар