Седмичен хороскоп 15-21 октомври 2015 г.

Oct 18th, 2015 | От | Category: седмичен хороскоп

ОВЕН
Предстои ви нов и дълъг път. Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят бъдещите ви успехи. Не избързвайте, добре ще е, ако направите решителната крачка едва, когато сте сигурни в себе си. Напрегнати сте в личен план, където отдавате прекалено голямо значение на дреболиите.

ТЕЛЕЦ
Крайно време е да се запознаете отблизо с нещата, които отдавна ви интересуват. Имате верен съюзник в изпълнението на важна задача, на когото можете да разчитате във всеки момент. Амбициите в дадена област ще ви донесат очакваното развитие, но за предпочитане е да не се осланяте само на късмета си.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте шумните компании и конфликтите. Работите добре, когато около вас е спокойно и имате възможност да се съсредоточите. Околните разбират потребностите ви и едва ли ще ви занимават с проблемите си. Излъчвате позитивизъм и добро настроение, и ще останете доволни от себе си.

РАК
Успявате да внесете спокойствие и ведрост навсякъде около себе си. Като се стараете да вдъхвате добронамереност и позитивно настроение на хората, които ви заобикалят, вие правите всички щастливи. Предстоят ви успехи в делови план, за които сте се постарали през изминалата седмица. Предприемете действия, които не сте планирали.

ЛЪВ
Свидетели сте на развитие, каквото наистина не сте очаквали. Справяте се чудесно със задълженията си, което ви осигурява и желания напредък. Работите добре със свой близък, с когото имате много допирни точки. Очаква ви скорошно подобрение на финансовото ви състояние. Паричните постъпления идват тъкмо навреме.

ДЕВА
Позволявате си свобода на действие в професионален план. Предприемате ход, който крие известни рискове, но въпреки това предлага възможности, които не са за изпускане. Не се притеснявайте от това, че можете да изгубите, бъдете уверени в себе си, и в онова, на което сте способни.

ВЕЗНИ
Ще успеете да се справите с личен проблем, който е пречел в някаква степен на работата ви досега. За щастие можете да разчитате на важен за вас човек, който ще се отзове винаги, когато имате нужда от подкрепа. Бихте могли да внесете промени във взаимоотношенията си със сърдечния партньор.

СКОРПИОН
Изключително благоприятен момент на работното място. Помислете още веднъж преди да предприемете ход, който планирате отдавна. Ще имате шансове за в бъдеще, затова не избързвайте. Някои от вас харчат необмислено и е възможно скоро да съжаляват за това. Вслушайте се в съвета на свой близък.

СТРЕЛЕЦ
Подхождайте сериозно към работата си. Очакват ви дела, които ще ви дадат възможност да покажете на какво сте способни. Предпочитате да останете верни на принципите си, които са ви е носили успехи и досега. Печелите ценен съюзник в лицето на човек, с когото до скоро сте имали общ бизнес. КОЗИРОГ
Седмицата се очертава като много успешна за онези от вас, които са се захванали с нещо ново, и са твърдо решени да се справят. Имате много работа, затова едва ли ще можете да си позволите да обръщате внимание и на странични въпроси. Добри отзиви от страна на близък човек ще ви мотивират допълнително.

ВОДОЛЕЙ
Ще се натъкнете на много информация, която касае бъдещите ви професионални проекти. Амбицирани сте да се захванете и с непосилна задача, поред хората около вас, за да успеете да постигнете целите си. Добре ще е, ако съчетаете усилията си с тези на човек от обкръжението ви. Увереността ви е напълно основателна.

РИБИ
Мнозина биха завидели на подхода, който използвате при работата си. Бързо ще решите проблем, ако се посъветвате с близки хора, които са запознати с делата ви. Ще направите най-добрият и правилен избор в личен план, от който някои около вас ще останат доволни. Защитавате своя идея.

/Балчишки телеграф/

Оставете коментар