Криминални новини

Oct 3rd, 2015 | От | Category: ДРУГИ

Блъснат велосипедист
На 23 септември, около 05:30 часа, е получено съобщение за настъпило ПТП, на около километър след гр. Добрич, по пътя за гр. Балчик. Установено е, че лек автомобил „Фолксфаген Голф” с добричка регистрация, управляван от К.А. (67 г., от гр. Балчик), движейки се към гр. Балчик, застига и удря велосипедист. Вследствие на ПТП е пострадал водачът на велосипеда Н.М. (68 г., от гр. Добрич), който е отведен в МБАЛ гр. Добрич, където по-късно почива. П о случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.
Пиян шофьор на ул. “Черни връх”
На 21 септември, около 02:15 часа, по ул. „Черни връх” в гр. Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ 520” с добричка регистрация, управляван от неправоспособен водач. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,57 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е.Я. (38 г., от гр. Балчик). По случая е образувано бързо производство по описа на РУ Балчик.
ПТП
На 22 септември, около 15:23 часа, е получено съобщение за настъпило ПТП на около 50 метра преди табелата за с. Стожер, в посока гр. Варна. Установено е, че са се сблъскали лек автомобил „Опел Астра” с варненска регистрация и лек автомобил „Митцубиши” с добричка регистрация. Вследствие на ПТП е пострадала пътуващата в лекия автомобил „Митцубиши” С.С. (24 г., от гр. Добрич), която е настанена в неврохирургичното отделение на МБАЛ – гр. Добрич, с мозъчно сътресение и порезна рана, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 02 Добрич.

Оставете коментар