Клуб “Хинап” – независими и равни

Oct 3rd, 2015 | От | Category: ДРУГИ

 

WP_20150922_16_46_03_Pro

В Деня на Независимостта членовете на клуб „Хинап”, хора в неравностойно положение, развяха националния трибагреник на палубата на кораб „Али Баба”. В този ден за тях беше организирана разходка по море. Ръководството на клуба се беше погрижило за двучасовата разходка, изпълнена с морски разнообразия, поздрави, изненади и емоции.
В топлия септемврийски ден върволица от 64 човека – кой с бастун, кой на количка, приведени, накуцвайки, се изнизаха по яхтения пристан. В 15 часа „Али Баба” потегли, а ние „64 разбойника” допълнихме артсцената в морето.

WP_20150922_16_48_27_Pro
Получи се прекрасен ден за хората със здравословни проблеми – равни и независими, като всички останали.
В този ден се върнахме назад във времето, когато българите са се доказали, че са народ свободен и независим. Песните и словата, изпълнени от участниците, бяха посветени на България.
А ние бяхме сред нейните красоти – море, лазурен бряг, крайбрежна панорама. Пасажерите – усмихнати, жадни за живот, за уважение и внимание!
Екипът на кораба – прекрасен! Добронамерени момчета, внимателни, човечни, помогнаха на инвалидните колички, макар и трудно, да влязат в кораба през мостика. Яни Петров и Теодора Панайотова бяха истински щастливи, че са част от всички. Общата снимка запечата момента, в който всички бяха равни и се чувстваха щастливи. Нека по – често има подобни изяви!
Текст и снимки: Ани ПЪРВАНОВА

Оставете коментар