ЦДГ “Здравец”Балчик – обновена и модерно обзаведена детска градина

Sep 18th, 2015 | От | Category: ВАЖНА

ЦДГ Здравец 015(1)

Kметът на Община Балчик Николай Ангелов, зам.-кметът Митко Петров, свещеноиконом Стратия Александров, председателят на ОбС Балчик Виктор Лучиянов и директорът на ЦДГ “Здравец” Виктория Якова при откриването на обновената и модерно обзаведена детска градина № 1 в Балчик.
Фото: Юлита ХРИСТОВА

На 14 септември 2015 г. тържествено бе открита ремонтираната и обновена ЦДГ „Здравец”Балчик. Присъстваха много деца, родители, гости.
Тържеството бе открито с песента „В Балчик сме родени” в изпълнение на дечицата от детската градина, а после малката Яница каза стихотворението „Отново в детската градина”.След още песни и стихове, Вероника, която от 15 септември ще бъде ученичка в първи клас, поздрави децата от детската градина със стихотворение, а каките и батковците от фолклорен ансамбъл „Балик”, с ръководител Галина Гавраилова, пяха и танцуваха за тях.
Официални гости на тържеството бяха кметът на Община Балчик Николай Ангелов, зам.-кметът Митко Петров и председателят на ОбС Балчик Виктор Лучиянов.
След словото на директорката Виктория Якова, думата беше дадена на кмета Николай Ангелов, който сподели радостта си от новия вид на детското заведение и сподели, че детските градини в цялата община са обновени или предстои да бъдат обновени и че се създават все по – хубави и по – хубави условия за най – малките граждани на Община Балчик.
Свещеноиконом Стратия Александров извърши тържествен водосвет на ЦДГ „Здравец”Балчик, а гости и родители, посрещнати с питка на вратата, влязоха в сградата, за да разгледат ремонтираните и обзаведени с нови мебели стаи и занимални.

БТ

Оставете коментар