“Гемеджито” имат нов пенсионерски клуб

Sep 24th, 2015 | От | Category: В РЕГИОНА

Клуб 7 012

На 16 септември 2015 г. в кв. „Възраждане”, ул. „Г. Бенковски” № 26, тържествено бе открито новото помещение на Пенсионерски клуб № 7, с председател Димитричка Темелкова.
В него членуват повече от 50 човека и почти всички присъстваха на събитието. Официални гости бяха: кметът на община Балчик Николай Ангелов и целият му екип, Ангел Събев – председател на Общинския съвет на пенсионерите, председателите на останалите пенсионерски клубове и др. След тържествения водосвет, извършен от отец Тодор, думата бе дадена на кмета Н.Ангелов, който поздрави присъстващите и им пожела здраве и дълголетие. Заедно с Димитричка Темелкова прерязаха лентата на новото помещение. От името на общината, кметът подари на клуба голям телевизор.
След кмета взеха думата много от председателите на останалите пенсионерски клубове и гости на събитието. Те поднесоха цветя и подаръци като на истински новодомци- на членовете на клуб „Възраждане”, които от своя страна поканиха на отрупаните маси, съпътстващи подобни събития.

БТ

Оставете коментар