Седмичен хороскоп 24-30 септември 2015 г.

Sep 24th, 2015 | От | Category: седмичен хороскоп

ОВЕН
Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. Ако се стремите към връзка, то инициативата трябва да бъде ваша. На работното място шансовете ви за професионална изява се увеличат, но не оставяйте работата си на заден план. Отдавайте заслуженото на колегите си, с тяхна помощ ще можете да вървите напред.
ТЕЛЕЦ
Няма да ви липсват ангажименти и за да се справите не бива да си губите времето по несъществени неща. Проблеми с роднини могат да помрачат настроението ви. Уважавайте нуждите им, независимо, че те ви натоварват повече. Едно ново запознанство ще превърнете в романтична връзка, ще се насладите на взаимност и силни чувства.
БЛИЗНАЦИ
Прецизни сте в делата си, отдавате нужното внимание на детайлите и това ви носи предимства. Бъдете сигурни, че усилията ви ще дадат резултати. Благодарение на контактите си е възможно да промените работата си. Духовността ви ще ви помогне да прозрете по-скоро в една истина и да извлечете поука за себе си.
РАК
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за седмицата, но е твърде възможно да ги промените, но все пак следвайте желанията си.
ЛЪВ
Ако работите в колектив търсете мнението на колегите си и заедно вземайте решенията. Седмицата ще благоприятства нови идеи и оригинални хрумвания. Нищо важно няма да остане несвършено. Така устремени към целта си ще привличате любовта и парите. Ще изпитате моменти на споделено щастие.
ДЕВА
Не скъпете помощта си, това ще ви накара да се чувствате полезни и нужни някому. Пред вас се откриват добри перспективи за личен напредък. Бъдете последователни и обмисляйте всяка своя стъпка. Ако можете да се възползвате от нечие, добро предложение, не се колебайте. Направете го.
ВЕЗНИ
Не споделяйте с околните намеренията си, това едва ли ще ви е от полза. Възможни са пътувания, за някои от вас свързани с доходни начинания. От ново запознанство е възможно да се роди любов или романтична закачка. Приятна среща с човек, който не спира да ви вълнува и зарежда с позитивна енергия.
СКОРПИОН
Не забравяйте, че за успявате се нуждаете от подкрепа. Търсете я в хората, с които общувате. Бъдете толерантни и не изпъквайте с капризите си. Диета или друг хранителен режим би ви помогнал да облекчите здравословни страдания и да се обновите. Пазете се от измами и загуба на пари.
СТРЕЛЕЦ
Приятел или партньор ще ви помогнат по-бързо да се избавите от притесненията си и да повярвате на перспективна идея. Ако се захванете с реализацията й ще получите стабилност и увереност за бъдещето. Рискът трябва да е премерен, но вие ще решите. Продължавайте в същия дух и не се предавайте.
КОЗИРОГ
С увереност ще пристъпите към реализация на делата си и ще получите свидетелства за правилният ви избор. Въпроси от служебен характер ще ви изострят сетивата към повече прозрачност и общо одобрение. Промените в личният ви живот ще ви подготвят за следващи ходове, които действително ще ви направят щастливи.
ВОДОЛЕЙ
Отново на преден план ще възникват въпроси, които сте считали за приключени. Колективните решения ще са важни и е добре да настоявате за скорошното им прилагане. Някои от вас ще се ориентират към приключване на проект и това ще ги обогати с финансови придобивки. Бъдете внимателни в начинанията си.
РИБИ
Възможно е бюрократични спънки да предизвикат недоволството ви и да ви накарат да търсите по юридически път правата си. Не се колебайте да го направите, ако считате, че сте ощетени. В личен план ви очакват изненади, които ще приемете, но с известни резерви. Ще получите подарък и това ще ви зарадва.

/Б.Т./

Оставете коментар