“Да живеем и да пеем” – мото на Пенсионерски клуб “Младост” Балчик

Jul 10th, 2015 | От | Category: ИЗКУСТВО

pix2_1

 

Клуб “Младост” Балчик, с председател Георги Андонов, празнува в ресторант “Лотос” Балчик
Фото: Пламен ПАРУШЕВ

Всяка година председателят на Пенсионерски клуб „Младост” Балчик – Георги Андонов прави курбан за здраве – всички негови приятели и семейството му, да са живи, ентусиазирани и задружни в клуба, където изживяват много радости заедно. Тази година курбанът бе организиран в ресторант „Лотос” на 30 май, като агнето бе осигурено от кооперация „Алтернатива” с.Соколово, чийто председател е Георги Андонов.
Имаше речи, които всеки искаше да чуе. Георги Андонов първи поздрави пенсионерите и им пожела да бъдат здрави и да изживеят спокойно дълголетие. Янка Миновска, в мерена реч, се досети да честити Гергьовден на всички именици и на Георги Андонов – специално. Пак за него засвири и гайдата на Христо Митев, който създаде много приповдигнато настроение сред празнуващите.
Пяха и двете певчески групи на клуб „Младост”.

 

Клуб “Младост” с грамота от конкурса “Подари ми море” в с.Крапец.
Фото: Пламен ПАРУШЕВ

Групата за стари градски песни, с ръководител Господинка Въжарова, всъщност си направи весела генерална репетиция за фестивала „Подари ми море” , който се състоя в с.Крапец на 6 юни. От там групата донесе грамота и плакет връчени специално от журито, където членове бяха известните народни певици сестри Аджови.
Пожелаваме на клуба да издига все така високо мотото: „Да живеем и да пеем!”
Анастасия ДИМОВА

Оставете коментар