Румънската награда на Александър Танев

Jul 10th, 2015 | От | Category: ИЗКУСТВО

pix7_4

 

Александър Танев, Бистра Танева и Никола Танев – щастливи в Париж                            Фото: Бистра ТАНЕВА

Като финалист на телевизионния румънски формат “Next Star” Александър Танев получи голямата награда – посещение на Дисниленд във френската столица. “Заедно с брат си изживяха истинско удоволствие от приказния свят, който видяха” – сподели майка им Бистра Танева.
Впечатлиха се още от “Лувъра”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, големите булеварди, градини и сгради на Париж.

pix7_5

Мечтата на всяко дете е да почувства атмосферата на френския “Дисниленд”. Това стана факт за Александър и Никола Таневи, благодарение на румънската ТВ “Антена”, която ги награди.                                 Фото: Бистра ТАНЕВА

Мечтата им да видят световноизвестната картина на Леонардо Да Винчи “Мона Лиза” е вече постигната.”
Най-вече за чудесните преживявания в Дисниленд, за хотел “Радисън”, в който са били настанени, за срещата със световната култура на Париж и за самолетния полет дълго ще разказват Александър и Никола и ще запазят чуден спомен с пожелание да заведат и те своите деца във Франция. Тази година Александър натрупа много успехи: той получи признанието “Общественик на годината “, което му бе връчено от кмета Николай Ангелов; блестящо се представи на концерта “20 години вестник “Балчишки телеграф” и на Джулай Морнинг – концерта в Камен бряг, където в местността “Огънчето” пя в групата ” Pleasure” като неин член заедно с 17-19-годишните си добрички приятели.

pix7_6

С групата “Pleasure” Александър Танев пя в Камен бряг на Джулай Морнинг

Пътят му в тази група ще продължи, защото от 15 септември ще учи немски език в Езиковата гимназия на Добрич, където е учила и майка му.
Ще очакваме да пее и на немски, а и на френски като мил трепет от Париж.
Успех и здраве на цялото сем.Таневи!
Маруся КОСТОВА

Оставете коментар