Лица на Балчик – 2015

May 28th, 2015 | От | Category: ВАЖНА

pix1_3

Наградата “Лице на град Балчик” лично връчи кметът Николай Ангелов на арх.Велин Нейчев, запален архитект, краевед, фотограф и местен патриот.

 

pix1_4

Д-р Диана Малчева, “Общественик на годината -2012 г.” и миналогодишен призьор на “Лице на града”,  поднася поздравление на Румяна Петрова,  директор на ОУ “Антим I” Балчик, избрана да бъде “Лице на града” за 2015 г. и удостоена с “Общественик на годината -2012”

pix1_5

Многократният носител на спортна слава на града ни, “Лице на град Балчик за 2013” и “Общественик на годината – 2014 ” Айхан Апти поднася поздравление и признанието “Лице на град Балчик” на Рафаил Кръстев домакин на ФК “Черноморец” Балчик, дългогодишен футболист от отбора

pix1_1

Наградата “Лице на град Балчик за 2015 г.” бе връчена на дългогодишния и известен шофьор в Общината – Георги Станев/Джека/, който артистично целува ръка на водещите девойки от празничната програма на пл.”21 септември”, вечерта на 24 май.

pix1_2

Двете деца на д-р Цветелина Дончева – Даниел и Вероника, получават приза на своята майка за “Лице на град Балчик” от миналогодишния носител на тази награда Росица Шалтева – “Общественик на годината – 2013”

 

фоторепортаж: д-р Иво ВОЙЧЕВ

2 Коментари
Вашият коментар »

  1. Наградата “Лице на град Балчик” Е ЕДНА НЕВЕРОЯТНА ИДЕЯ, с която Ви поздравявам! Колко е важно да оцениш един човек, за това което прави за другите! Да му покажеш, че е значим! Радвам се, че в родния ми град Балчик има такива хора! Честито!

  2. Два пъти сте публикували една и съща снимка.На коя по точно са децата на д-р Цветелина Дончева? Преглеждайте си материалите,преди да ги публикувате.

Оставете коментар