ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

May 25th, 2015 | От | Category: В РЕГИОНА

raionen-syd-balchik

От 18.05.2015г. функционира нова интернет страница на БРС. Страницата предполага по – бърз и лесен достъп на гражданите до информацията и дейността на съда и справки по делата.
Съвременният дизайн е съобразен с модните тенденции в изработването и функционирането на web сайтове и дава по – големи възможности за последващо въвеждане на мултиезична версия, звукова версия, брояч на посещенията на сайта и повече електронни услуги.
Новата архитектура на сайта е с повече функционални възможности, удобна е за поставянето на повече нагледна информация, в която потребителят бързо да се ориентира. Опцията „търсене „ спестява време.
Политиката на прозрачност и публичност ще продължи да е сред приоритетите в работата на Районен съд гр.Балчик.
18.05.2015г.

равосъдието се осъществява в името на народа
•Приоритет в работата на Районен съд – гр. Балчик е да защитава правата и законните интереси на гражданите, юридическите лица и държавата. Независимата съдебна власт придава стабилност, ненакърнимост и справедливост за всеки.
•Нашата основна цел е да придобием характеристиките на модел на съд, отговарящ на изискванията на Европейския съюз.
•Със създаването на тази интернет страница се надяваме да бъдем ценен източник на информация, свързана с работата на администрацията и услугите на Районен съд – гр. Балчик
www.rsbalchik.info

Оставете коментар