Екскурзия в Гърция – Кавала – Остров Тасос – изумрудения остров

May 25th, 2015 | От | Category: ЗАБАВНА И ПОЛЕЗНА, обяви

pix6_4

4 Дни/3 Нощувки – Автобус
Дати: 18.06 или 25.06.2015
Цена: 295 лв.
Тръгване:
– 04:00 – от Балчик
– 05:00 ч. от Варна – ул. „Антим І”
– 07:00 ч. от Бургас – бензиностанцията OMV / срещу Мак Драйв /
Първи ден
Пристигане в гр. Кавала- след обяд. Настаняване в хотел 3* в централната част на Кавала.Свободно време за почивка и разходка из романтичния град.Нощувка.
Втори ден
Обзорна обиколка на стария град, Имарет, Крепостната стена на града с водохранилището. Ще се любувате на невероятна гледка към единственият амфитеатрално построен град – едно от големите пристанища на Гърция. Ще видим църквата ”Успение Богородично”, къщата на Мохамед Али, паметника построен от жителите на гр. Кавала от благодарност за делата му. Ще посетим новата част на града, старото и ново кметство, тютюневите фабрики, превърнати в търговски центрове, пристанищния булевард с огромни палмови дървета и др. Ще имате възможност да опитате вкусния гръцки гирос. . Подготовка за празничната вечеря в таверна на брега на морето./ с допълнително заплащане/ Нощувка.
Трети ден 
Закуска. Свободно време за разходки и романтични преживявания.По желание екскурзия до Филипи и църквата на св.Лидия – първата жена християнка,покръстена от Св.Павел.Нощувка.
Четвърти ден
Закуска.Потегляне към курортното селище Керамоти,където ви очаква фериботът за остров Тасос- изумрудения остров.Разходка из острова с местен екскурзовод на български език.След обяд – отпътуване за България. Пристигане във Варна късно вечерта на същия ден.
Пакетната цена включва:
Транспорт с лицензиран автобус 3*
3 нощувки и закуски в хотел 3*
Обзорна екскурзия на Кавала,
Местен екскурзовод на български език ; Панорамна еднодневна обиколка на остров Тасос ; Посещение на старинна рафинерия за добиване на зехтин и презантация на производството с възможност за закупуване на студено пресован зехтин ; Медицинска застраховка ; Водач от Агенцията
Пакетната цена не включва:
крепостната стена в Кавала 2 евро; вечеря в таверна брега на морето – 22 Евро; екскурзия до Филипи – 10Е
Необходими документи:
Лична карта или валиден паспорт; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
– за руски граждани,живущи в България – е необходима Шенгенска виза.
ЕКСКУРЗИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 40 ТУРИСТА.

Телефон за справки и записвания: 0899 65 52 49 Маруся Костова

Оставете коментар