КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИМ, В ПОМОЩ НА ОБЩИНА БАЛЧИК!!!

Apr 25th, 2015 | От | Category: В РЕГИОНА, ПОЗИЦИИ

str4br14-1

Днес запълнихме с бетон марка Б25, една от най-проблемните дупки ( около 20 кв.м. ) на изхода на улица “Пета” във вилна зона “Сборно Място” ( най-хубавата вилна зона в Балчик ).
Ще помоля общинската фирма “БКС”, да информира служителите си с почистващата техника, да не мести за напред и да запази сегашното местоположение на двата контейнера за смет в началото на улица “ПЕТА” на вилна зона “Сборно Място”. В момента контейнерите са на определеното за тази цел място, като не пречат на движението на МПС-та и граждани по улицата. Така, че уважаеми служители на общинска фирма “БКС”, внимавайте къде ще намерим тези два контейнера при следващото ви сметоизвозване! Мястото им е удобно и за вас, за да може да си вършите съвестно задълженията и за живеещите във вилната зона.

str4br14-2

Също моля общинска фирма “БКС”, да изпрати по възможност в понеделник техника, за да изчисти боклуците, натрупвани със седмици около въпросните два контейнера на улица “ПЕТА”, тъй като мястото се е превърнало на сметище и нека всички граждани на вилна зона “Сборно Място”, да изхвърлят боклуците си в контейнерите, а не извън тях! Единият от контейнерите е със счупено колело, така че ако може да се смени в най-кратки срокове, тъй като не е удобно нито на служителите, нито е красиво като стои подпрян на автомобилна гума.
Искам да помоля жителите във вилната зона, ако видите препълнен контейнер, просто направете една разходка до следващия в близост контейнер, който е на не повече от 50 метра, така ще запазим мястото, на което всички живеем по-чисто и по-безопасно за нас и нашите деца.

Ще стартираме и инициатива за всички желаещи от вилна зона “Сборно Място”, за събиране на средства, за да можем да направим символични колибки от ламарина, които ще предпазват контейнерите за смет от набезите на бездомните кучета и котки. Надявам се на пълно съдействие и от община Балчик.
Марта АНЕЩЕВА

Оставете коментар