Вести от Полицията и Пожарната

Apr 25th, 2015 | От | Category: В РЕГИОНА, Общински новини

politsiya1

Шофьорка от с.Батово, със силистренска регистрация
На 16 април, около 04:10 часа е по ул. „Ген. Гурко” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,91 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич е задържана М.Т. (35 г.) от с. Батово, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Пътно произшествие в с.Оброчище
На 10 април, около 16:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Оброчище, общ.Балчик. Установено е, че водач на ППС, теглено с животинска тяга (кон с каруца) по ул. „Невен” удря намиращия се на пътното платно велосипедист Е.Г. (10 г.) от с. Оброчище. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал велосипедистът, който е настанен в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна с опасност за живота. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Албена.
Кражба в с.Сенокос
На 2 април, около 13:24 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Сенокос, общ. Балчик. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 1 април до 13:20 часа на 2 април, чрез взлом на врата, неизвестен извършител е проникнал в къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя електрически инструменти и хранителни продукти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара без материалнизагуби и един пожар с нанесени материални щети.
Пожар на ул.”Пушкин” в Балчик
На 16 април, около 10:19 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом по ул. „А. Пушкин” в град Балчик. Изпратените екипи на РСПБЗН Балчик успяват да потушат огъня в 11:50 часа. Вследствие на пожара са унищожени 15 м2 покривна конструкция. Причината за възникване на инцидента е късо съединение в електрическата инсталация. Б.Т.

Оставете коментар