Хороскоп за 16 април – 22 април 2015 година

Apr 17th, 2015 | От | Category: седмичен хороскоп

oven

ОВЕН

Времето ви ще е твърде ценно, затова организирайте добре ангажиментите си. Имате работа за вършене, която в крайна сметка ще ви носи много дивиденти за в бъдеще. В даден момент ще трябва да отстъпите от мнението си, за да избегнете конфликтна ситуация. Човека до вас има нужда от вниманието ви.

831198_orig

ТЕЛЕЦ
Чудесно начало на седмицата. Дори и за ваша изненада предложенията ви ще се приемат добре и веднага ще бъдат предприети стъпки към осъществяването им. Имате нужда от повече работа тези дни. Съсредоточени сте и това ви носи желания успех. В личен план ви очаква сериозен и полезен разговор.

bliznaci

БЛИЗНАЦИ
Финансови успехи ще отвлекат вниманието ви от интимната сфера. Все пак може би някои от вас ще забележат вниманието, с което ви дарява привлекателна личност от противоположния пол. Не пропускайте шанса си, може да съжалявате. Някои от вас се насочват към мащабни покупки, планирани отдавна.

horoskop-qsnovidstvo-naberi-191977-za-vsichki-operatori-bez-kod-0-96-zodiq-rak-ili-izprati-sms-s-tekst-rak-na-nomer-191977-okultni-gr-sofiq

РАК
Упоритата и всеотдайна работа ви носи желаните резултати. Спокойният и предразполагащ подход ви помага да постигнете разбирателство с околните. Откриват ви се чувесни възможности за финансови постъпления. Добри приятели ще се погрижат за отличното ви настроение. Начало на нова връзка за някои от вас.

lav

ЛЪВ
Не се разсейвайте с дреболии. Предстоят ви дела, които ще изискват от вас пълна отдаденост. Влезте във форма и не губете време. Личните ви ангажименти ще отнемат голяма част от времето ви, но със сигурност е за добро. Върнете сигурността си в нещо, ако то наистина означава много за вас.

deva

ДЕВА
Тази седмица се доверете на интуицията си. В определени случаи ще се чудите как да постъпите и прозорливостта ви ще се окаже доста полезна – вашият таен съветник. Не се старайте да предвидите всичко – едва ли ще успеете, но бъдете доволни от попаденията си. В определени моменти сте прекалено критични към себе си.

vezni

ВЕЗНИ
Тази седмица е подходяща за всякакъв вид дейност, особено ползотворна е за онези от вас, които контактуват с много хора. Успявате да се справите с всевъзможни ситуации единствено и благодарение на бързата си мисъл. Печелите уважението на хората около вас. Очаквайте добри новини, свързани с пътуването на близък човек.

skorpion

СКОРПИОН
Тази седмица сте привлекателни за противоположния пол. Внимавайте това да не наруши работоспособността ви или плановете ви. Не се поддавайте на мисли, които ще дестабилизират душевното ви равновесие. Очаква ви решаващ разговор с важен за вас човек. Бъдете готови да чуете съвсем неочаквани неща.

strelec

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица ще е динамична и изпълнена с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.

KOZIROG

КОЗИРОГ
Деловите ви срещи ще бъдат особено ползотворни. Умеете да бъдете убедителни и това ще е акцентът на успеха ви. Бъдете добре информирани за нещата, с които се занимавате, за да не изпаднете в неловка ситуация. Близък човек има нужда от емоционалната ви подкрепа. Очаква ви спокойна вечер у дома.

vodoley

ВОДОЛЕЙ
Действайте решително и не се колебайте да изложите възгледите си. Шансовете са на ваша страна, затова бъдете сигурни в успеха на начинанията си. Проверявайте всяка информация, която е необходима за работата ви. Не излагайте на риск нещо, което вече сте постигнали. Получавате ценен съвет.

ribi

РИБИ
Възможно е да ви се наложи да се справите с доста неприятности, но в никакъв случай не трябва да се отчайвате. Бъдете сигурни, че това са преодолими пречки и те с нищо не застрашават бъдещия ви успех. Необходимо ви е повече търпение. В личен план действате смело и имате значителни успехи.
/Балчишки телеграф/

Оставете коментар