Къде в Балчик можете да постигнете здраво тяло и устойчива психика?

Apr 16th, 2015 | От | Category: В РЕГИОНА, СПОРТ
str2br13-1

Никола Андонов и Савина Мартинова – душата и сърцето на Power Fit Center – Балчик. Фото: М. Костова

 


Триетажната фитнес сграда на улица „Дунав” в град Балчик, наречена от новите и наематели Power Fit Center /PFC/, се изпълва с богато ново съдържание от спортни уреди и желаещи да тренират с тях. „Не е необходимо да сте спортист или да се нуждаете от физиотерапия, за да се възползвате от предимствата на новите революционни спортни уреди и машините Power Plate.

Единично посещение: 3 лв. Неограничен достъп: 40 лв./ м Йога и зумба: 35 лв./м

Единично посещение: 3 лв.
Неограничен достъп: 40 лв./ м
Йога и зумба: 35 лв./м

Редовните тренировки с тях носят здраве и предпазват от заболявания. Високотехнологичните апарати Power Plate предлагат интелигентна грижа за тялото и неговото физическо благоденствие, защото осигуряват щадящо ставите и сухожилията натоварване” – споделя Никола Андонов, управител на „Спорт Юниън” ООД и дипломиран в НСА София треньор по кикбокс, който е направил чудеса, за да превърне сградата в център за постигане на съвършено тяло и здрав дух.

Десетки балчиклии приемат присърце идеята, че живото и здраво тяло е нещо постижимо, защото FIT is not a destination , it is a way of life. Тази максима е станала лого на PFC – Балчик, където има подходящи комфортни зали за кикбокс, за зумба, за йога, за фитнес.
Треньор по кикбокс е Никола Андонов. Той се занимава с този спорт от 2007 г. и има много привърженици, които постоянно тренират и се състезават.
Отскоро на групата по зумба е треньор Стоян Стоянов от Добрич, който е първият лицензиран зумба инструктор в Североизточна България, успешен ръководител на подобни формации в цяла Добричка област. Два пъти е носител на годишната награда на Община Добрич за млад творец. Той се надява балчишката група да се увеличи и се подготви за участие във Втория международен зумба фестивал, който той организира в началото на лятото.

Жулиета Смит  най-редовно тренира в клуб “Power Fit Center” - Балчик, под ръководството на Никола Андонов.

Жулиета Смит
най-редовно тренира в клуб “Power Fit Center” – Балчик, под ръководството на Никола Андонов.

Ръководител на над 15 дами в групата по йога е чаровната и привличаща към тази източна мъдрост Дани Джакуай, която скоро се завърна от Индия с нови идеи, които подкрепят високия и инструкторски клас.
Треньор по фитнес за жени и мъже е петкратният световен шампион по фитнес, заради спортните си заслуги удостоен с титлата „Почетен гражданин на град Балчик” – Янислав Тачев.

Още като влезете в залите на PFC – Балчик, ще се впечатлите от комфорта им, от модерния дизайн, от високата хигиена и организация на часовете за тренировки. Спортните уреди са на стойност над 100 000 лв. и са дело на реномирани, световно известни фирми, производители на комбинирани уреди за упражнения, трениращи мускулатурата на ръцете, гърба, гърдите, раменете и пр.; известният и респектиращ уред Power Plate – за пълно натоварване на мускулите, лекуване на травми, рехабилитация, стягане и масажи; уреди за коремни преси; най-различни тежести; 4 спининг байкове /наподобяващи истинските велосипеди/; 2 бягащи пътеки, лежанки и др. str2br13-2
Ценовата тарифа е съобразена със съвременната икономическа криза. До 16 ч. еднократната фитнес тренировка е 3 лв., а след 16 ч. 5лв. Изгодни са месечните карти, които са на стойност 20 лв. за 8 посещения, неограниченият достъп е 40лв. 35 лв. е картата за 8 посещения на йога. Също и за зумба. След първото посещение, ще се убедите, че не хвърляте парите си на вятъра, а ги инвестирате отговорно в своето здраво тяло, жизненост и устойчива психика.
Маруся КОСТОВА

 

 

Един коментар
Вашият коментар »

  1. 20 lv = 8tren?
    w drugiqt 20lv- cql mesec , neogranicheno 🙂

Оставете коментар